Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2007, 11:58   #78
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Jesli chodzi o temat to jest niemozliwe zeby bylo jak mowicie. Zadna teoria raczej nie jest prawidlowa poniewaz gdyby byl taki key to co by sie dzialo to sam sobie wyobrazic nie moge, zapewne wlasciciel takiego keya organizowal by wycieczki na questa za oplata i na rooku bylo by wiecej ss niz katan. pozatym rookgaard jest to wyspa zeby wbic na niej tylko 8 lvl i isc dalej. Cipsoft nie lubi rookstayerow gdyby nas akceptowali robili by cos w kierunki zeby rook rozwinac a tu nic nie dodaja a na nowe tereny jest zapotrzebowanie jak i na wiecej potworkow. Moze to sie kiedys zmieni a moze nie. Tyle ze z drugiej strony na co mieli by maperzy robic tego spike sworda na wyspie ghoula zamknietego minomaga w roomie a za nim teleport....... Ale jak juz wspomnialem wyzej cip nie lubi rookstayerow wiec nie zrobil by questa na taka bron. kiedys czytalem posta jak ktos wlasnie pisal ze cipsoft nie lubi nas graczy rookgaardu a drugi ktos napisal ze tak bylo kiedys teraz sie zmienilo ale nie wydaje mi sie. mnie irytuje jak chce wyjsc z tej wyspy jak najszybciej a tu podejdzie jakis 20level i wszystko wybija podchodzi nawet do mojego trolla z ktorym sie mecze juz 5min i zabija go i to jest promowanie gry dla poczatkujacych?

sry za bledy ortograficzne i stylistyke zdan xd

Instynkt wyzej w postach napisal "Ciekawostka - na Rook mozna wrocic majac nawet 150 lvl. Ale jak to zrobic zachowam dla siebie." - ja wiem jak wrucic na rooka majac 152 level ;O

Ostatnio edytowany przez Rav - 24-06-2007 o 12:00. Powód: ..
Rav jest offline   Odpowiedz z Cytatem