Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Masz problemy z imieniem Shan'a?
"Pieśń o Rolandzie", w której jesteś klasie? Mówiliście już o tym? Wiesz Roland nie był by zadowolony 
|
Po pierwsze czemu nie byłby zadowolony??(omawiałem pieśń mam 14 lat, tyle co ty...)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Ostrzegałem? TAK jak jeszcze raz ktoś napisze 'tibi' miast 'tibii' to chyba się załamie!aaa! nie wykręcaj się Dyslekcją, tylko czym innym na D- Debilizmem...
|
A ja się załamię jak się na nauczysz klikać w dośc dużę okienko edytować... A co do "tibi" to mój prywatny błąd panie doskonały...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
Poza tym co to jest 'master maked' ? Moze chodzilo ci o 'masterly made'?
|
tak o to mi właśnie chodziło:/zara zmienięi dziękuję za to:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khan
Jesli chodzi o twoją katankę.
Legenda, statsy, opis itp ładne.
|
A co do szaty to pracuję nad nią, to był raczej pomysł, pozwalam ci grzebać i przerabiać ją, może stworzysz lepszą...
A teraz coś o naginacie, mianowicie CIPowie też sp******** sprawę z naginatą... Zobaczcie sobie sami jej zdjęcie:

Przecież naginata to coś mniej więcej jak kij około 1,5 metra z dodanym na końcu ostrzem długości około 0,5 metra , które było ostre jak katana(to ostrze na końcu to takie jakby wakizashi)A tu wygląda jak taka maczuga-stępiony topór, nie mogę tego opisac , bo nie widać dokładnie co to jest... Widać, że CIPowie(zwłaszcza ci z Hongkongu) bardzo znają się na Japoni...A najgorsze jest to, że naginata to po angielsku "naginate" a w grze jest niginate:/