Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2007, 21:57   #64
Gatho Gokhinin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ja jeszcze tylko dodam od siebie że przed ostatnimi letnimi updatami nie było żadnych publicznych test serwerów!!! Publiczne są tylko przed zimowymi i okazjonalnymi np w kwietniu, które nie są regularnie. Po prostu Cip nie chce aby wszyscy już wszystko widzieli/zabili/dotknęli/powąchali itp przed updatem wprowadzającym wiele zmian i duże nowe tereny. Może i tutorzy już dużo zdradzili ale i tak nie ma spoilów na temat questów i wszystko nie jest do końca jasne. Taki publiczny test serwer, wpuszczenie tej całej szarańczy zepsułby całą zabawe z updatem.
Naprawdę śmieszą mnie te bezmózgie osoby pytające ciągle o test serwer dla wszystkich graczy.. To sie zaczyna robić bardzo denerwujące.
Tak samo i data update. Nikt nie siedzi w CipSofcie i nie wie, jestem przekonany że oni sami jeszcze dokładnie tego nie wiedzą.
Rok temu było 6 teaserów i jeden taki poza terminem (pojawił się bodajże po 5 a nie 7 dniach), dwa lata temu (to chyba pierwszy raz teasery były) było ich kilka i nikt nic do końca nie wiedział. W tym roku teasery wystartowały ponad miesiąc wcześniej, co logicznie przesuwa datę update o jakiś miesiąc (rok temu- 1 sierpnia). Wszystko jednak zależy od ilości błędów i błędzików, które jeszcze pozostały do naprawienia. Na pewno nie będą trzymać gotowego updata przez miesiąc nie wprowadzając go do gry. No i to tyle kkthxbye
Gatho Gokhinin jest offline