Ja już oceniałem poradnik, ale ocenie go jeszcze raz. Przeczytałem go po raz pierwszy bardzo uważnie. I znalazłem pewne błędy, które mógłbys poprawić.
1. Napisałeś, że po wyjściu z maina w kategorii swordów dostępny mamy tylko longsword lub two handed. Z tej racji moje pytanie. A Spike, Serpent i Broad Sword to są topory?
2. Axe ciężki? No w prównianiu do Sworda to faktycznie... GS 180 oz. przy czym D Lance 90+.
3. Sword tani!!!???
4. No i na nowych światach, BS czy GS też ciężko zdobyć, a o tym nic nie wspomniałeś. Bo DLance można zdobyć w tym samym czasie co BS, bo leci z BK.
5. Mówisz, że jeśli nie ma miejsca przy slimach gdzie nie można łowić, to nie trenić na nich. Przecież w sklepie są do kupienia jajka po 200 gp za 100, ważą one aż 30 oz, a 600 jajek starcza na jakies 25h skillowania.
6. A tabelka eq to już kompletne dno. Na 35 lvl w K Secie... To chyba na nowszych światach, które są dopiero 2 miechy.
7. Blokowanie, szkoda, że nie wspomniałeś, że żeby nie mieć waste jest taka profesja jak Druid i ma czar exura sio.
8. Na litość boską GUARDY?! Chyba na 80 lvl+ ze skillami 85, a wtedy to ja już wole expić na żółwiach.
Dobra cya.
To tyle.
Moja nowa ocena to... hmmm... 7/10
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
|