Cytuj:
Oryginalnie napisane przez World_of_naabz
Pally
FACC
Lvl: 30
Dist: 70 (  )
Gdzie mógłbym w miarę szybko poexpić? Guardy i cyce odpadają (Guardy prawie zawsze zajęte a nawet jak nie są zajęte to wbija jakiś h-lvl i trapuje, a na cycach pełno low-lvl sorców i drutów)
|
! Witam !
Masz duzo do wybierania ... nie wiem jak jest na twoim swiecie , wiec musisz sie przekonac ( jak nie wiesz ) czy na GhostLand'zie jest duzo ludzi , pujsc do Dark Catedral ( nie wiem czy dobrze napisalem

) , na PoH , a wiec juz masz wypisane 3 expowiska , ktore sa dosc znane , a nad reszta juz sam se mozesz pomyslec . Masz dobry lvl , a skille jak na ten lvl doskonale

, wiec juz mozesz chodzic na wiele expowisk

. Pozdro !
LESIALDINIO :
Mozesz isc na Mintwallin z 1 lub 2 monk'ami ( proponuje 1 , wiecej expa zlapiesz

), lecz moze tam byc troche nieprzyjemnie , ze wzgledu na to , ze jestes Facc'em , a zeby tam byl raj , to bardzo jest potrzebny Postman Quest ( chyba nie musze mowic czemu

) , ale zawsze mozesz se wbic te nedzne 3 lvl'ki i isc z monk'iem do kopalni dwarfow ( niestety nie orientuje sie w tych jaskiniach , wiec ci nie powiem ktora i jaki poziom ) , powiedzialem 3 lvl'ki , gdyz na 33 lvl'u bedziesz se mogl juz uzywac WoI , a ona ( moim skromnym zdaniem

) jest najlepsza na dwarf'y i tak samo , bierzesz se 1 monk'a . Mozesz takze isc na GhostLand , lecz nie wiem czy na twoim servie nie ma tam duzo wiary , albo na cycki do np. Mount Sternum . Pozdro !
Ps. Nie lepiej kupic se Blue Robe zamiast Crown Armor ? Nie dosc , ze dla profesji magicznych lepsza , to i tansza ( przynajmniej u mnie

)