Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guzbi
|
Wrzuć logi hijackthis. I przy okazji, to owntibia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Muli mi kompa. Po prostu muli, zaczęło się kilka dni temu. Skanowałem Nortonem i HiJackThis'em. Logi są czyste jak dla mnie ale wrzuce je dla pewności. Co tu zrobić? Jak jeszcze sprawdzić czy mi coś nie muli kompa?
Logi z Hijack'a:
|
Z początku chciałem ci wskazać, co na twoim miejscu wyłączyłbym, a co zostawił, ale nie jestem co do wszystkiego na 100% pewny. Natychmiast zablokuj C:\WINDOWS\services. exe, standartowy wpis owntibia!
Cytuj:
Dobrze, miły, przyklejony temat - więc jedziemy.
Z pozoru to prosty problem. Mam oryginalną płytę Audio CD i chciałabym przerzucić wszystkie piosenki na empetrójkę w formacie MP3. Wszystko pięknie - ładnie, ale tutaj jest haczyk. Owa płyta jest zaopatrzona również w prezentację multimedialną. Jestem w tym laikiem, więc będę mówiła po swojemu, czyli prostszymi słowy.
Płytę mogę najnormalniej w tym świecie odtworzyć w wieży stereo oraz mogę ją naturalnie odtwarzać w komputerze. Jednak płyta samoistnie otwiera automatyczny spis treści, w którym jednocześnie mogę przeglądać fotosy. Okej, czyli ja eksploruję płytę i widzę tam pliki graficzne, ale piosenek to i w mordę daj - nie ma.
Czy jest jakiś sposób na umieszczenie owych piosenek na empetrójce? Z góry dzięki.
|
Polecam Audio Grabber. Jeśli dobrze pamiętam są również jakieś plug-in'y do nero z obsługą ripowania płyt Audio.