Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2007, 13:26   #10521
Jeind
Guest

Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qex_Qex Pokaż post
Dzisiaj siedze sobie na żolwiach i zaczyna mi bić typ o nicku zwarte weduwe ja pisze zeby nie bil ten nic i dałem raporta i dalej expie ide sobie patrze CM stoi przy jakim¶ dedzie patrze to ded tamtego typa i pisze Hiho on hey i zuca mi dsm i lot z tego typa ja thx thx! ido ssa napisał cos tam ja tez zrobilem ssa nie wkleilem jeszcze do painta i skopiowalem kumplowi rozmowe z cmem i nie mam screena z nim ,to chociaz to:
mogłe¶ jeszcze do gma napisać:*********** [255]: Automatic functions have been paused for this client - restore with exiva play.*********** [255]: CM Isolan on Harmonia detected~ Jak juz masz umieszczac screnny z blackd to idz na blackd forum i zrob nowy temat o twoim knightcie

@Maniol
*********** [255]: Automatic functions have been paused for this client - restore with exiva play i
*********** [255]: CM Isolan on Harmonia detected~ nie pamietam co dalej, musial by jakis gm do mnie podejsc lub cm

Ostatnio edytowany przez Jeind - 25-06-2007 o 13:27.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.