Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2007, 17:38   #19
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaibaa Pokaż post
Knightem na facc gra się zdecydowanie lepiej niż druidem czy sorcererem. Na początku dobrze przyskilować na jak najmniejszym levelu, a potem to cały czas Dark Cathedral ;] Po wbiciu jakiegos 40-45 lvl przenosimy się na elf forest i mamy tam kokosy Na wyższych levelach to dragi, poh, mintwallin. Już koło 70 lvl spokojnie expimy na Orc Fortec Mój kolega ma teraz 87 knighta i nigdy nie miał pacca, mówi że gra się wypaśnie nawet nie wydając kasy.
zacznijmy od tego ze druidem czy sorcererem na facc nie da sie wogole optymalnie ani expic, ani zarabiac. twoj kolega moze i mial kokosy ale jego gra polegala pewnie, na wiecznym expieniu i zbieraniu kasy, ktorej defakto i tak nie ma gdzie wydac bo nie ma za wielu fajnych miejsc do huncenia/blokowania. nie wspomne o questach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goldscorpion Pokaż post
@Up

Co do tematu. Przed summer update 2007 najmniej moim zdaniem na facc traci pall potem knight potem sorc (nie ma UE) a najgorszą profesją na facc jest druid, który staje sie gównianą maszynką do robienia run. Przecież to healer a na facc nie ma żadnych INNYCh czarów leczniczych (sio, mass healing).
taka mala dygresja, druid, tak jak i sorc (chodz sorc troche bardziej) bez pacca nie nadaje sie do niczego, nawet do robienia run, poniewaz odnawianie faccowych souli to tragedia i ja zanim odnowil bym 4 soule, to szlak by mnie trafil i tyle by z tego bylo.
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem