Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2004, 21:22   #3
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

uuu troche by się uzbierało.

Samurai Spirits (mordobicie na neogeo):
- Kibagami Genjuro - Całkiem sliny ronin. Charakterem podobny do Vegety z DBZ. Walczy tyłem do ekranu. Lubi sobie zapalić i pograć w karty . Nienawidzi Haohmaru.
- Tachibana Ukyo - Ciekawy wojownik. Młody, długie włosy, małomówny itp. Walczy stojąc tyłem do przeciwnika (swietnie to wygląda). Posługuję się wykonanym przez siebie czarnym kosturem z ostrzem w srodku (wykonuje iaido - czyli jednoczense dobycie miecza, obrót w strone przeciwnika, cięcie, schowanie miecza, ponowny obrót). Chory na gruźlicę (za***iscie wygląda jak chcesz sieknąć kolesia a tu nagle Ukyo zaczyna się krztusić krwią)

ONI (tpp z biciem i strzelaniem):
- Mai Shiregawa - Zwana też jako Konoko. Ciekawa panienka. Ma mroczną przeszłość, niezwykle umiejętnosci ... i fajnie wygląda

Fallout1 (rpg):
- Ian - Tajemniczy dlugowlosy kolo skorzanej kurtce. Były strażnik postnuklearnych Karawan. Daj mu dobrą giwerę to rozpieprzy w pojedynke niewielki oddział bandytów.
- Tandi - Sympatyczna młoda panienka. Znudzona miastem.
- Mysterious Stranger - Pojawia się znikąd rozwala tylu ile wlezie po czym rownie szybko znika.

Fallout2 (rpg):
- Frank Horrigan - Fajnie gada. (mudulatory glosu rulz!) Jedyny udany efekt wirusa EFV. Najsilniejszy kolo z obu falloutów.

Battle Realms (strategia 3D z duzym priorytetem na jakosc postaci):
- Shinja - Ronin z dwoma mieczykami, ktorymi swietnie wymach-uje. Jak poslesz go na bazę wroga w asyscie 20 samurajów konnych - o jeeny co to sie bedzie działo.

Warcraft 2: (strategia)
- Lothar - Wypasny doswiadczoby rycek. Szkoda, ze nie ma o nim zbyt duzo w fabule.
- Cho'gal - Silny ogr. Ma fajny glos.

Baldur's Gate 2: (rpg)
- Aerie - Jakoś tak ją polubiłem.

DBZ: Hiper Dimension: (mordobicie na snesa)
- Majin Vegeta - Czy tu trzeba coś mówić? W HD swietne do przedstawili. Dysponuje wszystkimi mozliwymi ciosami z DBZ i ma rownie swietny glos. Szczegolnie ten War Cry jak wygra walkę w powietrzu...

...

itp. itd.

Ostatnio edytowany przez Khan - 21-10-2004 o 23:11.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem