Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe
Biedny Hidek nie dostal TSa to zaczal sie wyzalac na forum :<...
przykre
|
Pare dni śledziłem wasze odpowiedzi, siedzac cicho jak mysz pod miotla, ale to co pokazales w tym poscie sprawilo iz zostalem zmuszony do wejscia na swoja skrzynke pocztowa, w celu uzyskania hasla by pozniej sie zalogowac.
Otoz drogi, safe, myslac ze artas to ja popelniasz diametralny blad i zycze Ci zebys w egzaminie gimnazjalnym ktory napiszesz za rok nie mial wiele zadan, ktore sprawdzaja twoja zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego, bo moze byc ciezko ze znalezieniem odpowiedniej szkoly sredniej.
Gadalismy nie raz, i nie dwa i znasz moja ideologie nt. Nebuli i tego co sie tam dzieje, natomiast niektore slowa uzytkownika "Artas" były sprzeczne z ta ideologia, tak mocno ze nawet slepy by to zauwazyl, ale Ty miales z tym problem.
Wiec, przejdzmy do konkretow:
Cytuj:
Początkowo byłem przeciw VU, ale i zbytno nie byłem za BZN, tak teraz jestem całkowicie za VU,
|
Pierwsza czesc zdania zgadza sie z moimi dzialaniami - zachowanie co po niektorych ludzi z Viribus bylo dla mnie conajmniej glupie, byl to jeden z powodow mojego dolaczenia do AA.
Druga czesc zdania sie nie zgadzała, gdyz jak ktos kto kurwa jest wrogiem mojego wroga, moze nie byc moim faworytem do walki z wrogiem?!
Trzecia czesc zdania to jest kurwa parodia no.1, nigdy bym takich słów nie powiedział - z prostej przyczyny - zwyciestwo VU nie oplaca mi sie pod zadnym wzgledem i k&%%a wbij sobie do łba, że chocbym byl tym artasem i pisal takie rzeczy, i zaplacil caly moj tibijski dorobek to i tak nie zyskalbym wolnosci, wiec jesli ktos pisze takie cos, a Ty uznajesz ze to ja, to albo nie jestes prawdziwym safe albo masz problem z logicznym mysleniem.
Cytuj:
...KTóREJ NIGDY NIE WYGRAJą TAKIM SKłADEM JAKI TERAZ MAJą
|
Tego też bym nigdy nie napisal, sadze ze po updacie kiedy sila razenia VU znacznie spadnie macie szanse wygrac.
Idąc dalej uzytkownik 'Artas' napisał wiele rzeczy sprzecznych z tym co mysle, ponadto ja pod kazdym kontem forumowym mialem wyraznie napisany nick gdyz nigdy nie balem sie wyglaszac wlasnego zdania.
I odnosnie Twoich slow z TS'em - lekko sie zdenerwowalem gdy dowiedzialem sie ze TSa dostali ludzie bez charow/70-80 lv, nie mniej jednak z mostu z tego powodu nie skoczę i wciaz licze na wasze zwyciestwo, bo to chyba moja jedyna szansa na wolnosc. Pamietajcie, ze zawsze mozecie liczyc na moja pomoc.
/Yours, Sir Hidek
PS Odnosnie pisania na forum, mogles zadzwonic/napisac w Tibii/napisac SMS'a, a nie oczerniac mnie na forum ale ok - rozni sa ludzie. Szkoda, ze wczesniej wydawali sie inni.