Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2007, 20:00   #120
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
Biedny Hidek nie dostal TSa to zaczal sie wyzalac na forum :<...
przykre
Pare dni śledziłem wasze odpowiedzi, siedzac cicho jak mysz pod miotla, ale to co pokazales w tym poscie sprawilo iz zostalem zmuszony do wejscia na swoja skrzynke pocztowa, w celu uzyskania hasla by pozniej sie zalogowac.

Otoz drogi, safe, myslac ze artas to ja popelniasz diametralny blad i zycze Ci zebys w egzaminie gimnazjalnym ktory napiszesz za rok nie mial wiele zadan, ktore sprawdzaja twoja zdolnosc rozumowania przyczyno-skutkowego, bo moze byc ciezko ze znalezieniem odpowiedniej szkoly sredniej.

Gadalismy nie raz, i nie dwa i znasz moja ideologie nt. Nebuli i tego co sie tam dzieje, natomiast niektore slowa uzytkownika "Artas" były sprzeczne z ta ideologia, tak mocno ze nawet slepy by to zauwazyl, ale Ty miales z tym problem.

Wiec, przejdzmy do konkretow:

Cytuj:
Początkowo byłem przeciw VU, ale i zbytno nie byłem za BZN, tak teraz jestem całkowicie za VU,
Pierwsza czesc zdania zgadza sie z moimi dzialaniami - zachowanie co po niektorych ludzi z Viribus bylo dla mnie conajmniej glupie, byl to jeden z powodow mojego dolaczenia do AA.

Druga czesc zdania sie nie zgadzała, gdyz jak ktos kto kurwa jest wrogiem mojego wroga, moze nie byc moim faworytem do walki z wrogiem?!

Trzecia czesc zdania to jest kurwa parodia no.1, nigdy bym takich słów nie powiedział - z prostej przyczyny - zwyciestwo VU nie oplaca mi sie pod zadnym wzgledem i k&%%a wbij sobie do łba, że chocbym byl tym artasem i pisal takie rzeczy, i zaplacil caly moj tibijski dorobek to i tak nie zyskalbym wolnosci, wiec jesli ktos pisze takie cos, a Ty uznajesz ze to ja, to albo nie jestes prawdziwym safe albo masz problem z logicznym mysleniem.

Cytuj:
...KTóREJ NIGDY NIE WYGRAJą TAKIM SKłADEM JAKI TERAZ MAJą
Tego też bym nigdy nie napisal, sadze ze po updacie kiedy sila razenia VU znacznie spadnie macie szanse wygrac.

Idąc dalej uzytkownik 'Artas' napisał wiele rzeczy sprzecznych z tym co mysle, ponadto ja pod kazdym kontem forumowym mialem wyraznie napisany nick gdyz nigdy nie balem sie wyglaszac wlasnego zdania.

I odnosnie Twoich slow z TS'em - lekko sie zdenerwowalem gdy dowiedzialem sie ze TSa dostali ludzie bez charow/70-80 lv, nie mniej jednak z mostu z tego powodu nie skoczę i wciaz licze na wasze zwyciestwo, bo to chyba moja jedyna szansa na wolnosc. Pamietajcie, ze zawsze mozecie liczyc na moja pomoc.

/Yours, Sir Hidek

PS Odnosnie pisania na forum, mogles zadzwonic/napisac w Tibii/napisac SMS'a, a nie oczerniac mnie na forum ale ok - rozni sa ludzie. Szkoda, ze wczesniej wydawali sie inni.
TheDwarf jest offline