Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2007, 22:36   #932
Vetiax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
Domyślny

No dobra chcecie komentarzy to macie hehe . Zabrzmiało groźnie, ale groźne nie miało być . No więc Marco nie słuchaj tych co Cię krytykują bo to nie konstruktywna krytyka. Potrafią tylko kogoś osądzić, a sami nie dają nic. Stonek weź się ubierz bo lipnie wyglądasz w b-robie. Nie pasuje Ci. Na jakimś ssie wydziałem, że masz SoV'a, MPA, etc. Gdzie to się podziało? Dziki, jak na palladyna jesteś bardzo wszechstronny. W jednej chwili z shotera zmieniasz się w blokera. Botrex, do Ciebie mam jeden poważny zarzut: Kiedyś pisałem do Ciebie na priv w Tibii czy nie zrobiłbyś Filmu z Gsów (Nie jestem tym co męczył was na forum), a Ty mi odpowiedziałeś, "Potem napisz". Człowieku Tibia to nie tylko expienie więc troche zwolnij i popatrz na to co dzieje się wokół Ciebie. Nie jesteś najważnejszy. Pewnie zaraz zobacze 1000 postów, w którym jestem krytykowany za moje poglądy. Dudzio to chyba jakaś wasza maskotka, jest na wielu ssach i wydaje się osobą, która potrafi zachować się w każdej sytuacji. No i został Maciek. Jest to chyba jedyna osoba która mimo to, że ciągle expi pomaga ludziom w różnych rzeczach. Dobra to na tyle dodawajcie więcej ssów, chętnie będę zaglądać do tematu i komentował go.

Pozdrawiam,
Vetiax
Vetiax jest offline   Odpowiedz z Cytatem