Cytuj:
To chyba czytania ze zrozumieniem nie zaliczyles zdolnosc rozumowania przycyzno-skutkwego a przycyznowo-skutkowego rozni sie od siebie tym co stół od stółowki ze tak sobie porownam. Jezeli dalej nie rozumiesz to chodzi mi po prostu o blad jezykowy.
|
Nikt z nas nie jest idealny, kazdy z nas popelnia bledy, ale dzieki za poprawe, wyciagne wnioski na przyszlosc.
Cytuj:
Teraz mi chłopak zaimponował.
A co do tego że po update siła rażenia VU się zmieńszy jesteś w dużym błędzie.
Ponieważ:
Jakich knightów ma FF, a jakich VU...
Jakich palków ma FF,a jakich VU...
Do tego, VU ma dużo kasy a w FF 1/7 nie ma pacca, a 1/5 blessów.
|
Nie chodzilo mi raczej o to zeby komukolwiek imponowac, a zeby pokazac jaka jest prawda, bo widze ze juz nawet 'koledzy' probuja mnie oczernic. Co do knajtów/pallów teraz bardziej bedzie sie liczyla taktyka niz level. Do tej pory Arcticus, Arthas, Celandia i Asanil mogli wlaczyc NG-bota, pojsc na open battle i wygrac X:0 (w miejsce x wpisz liczbe wrogow), gdyz ich sila SD wynosila 1.5k hp, wiecej raczej nikt u nas nie mial. Teraz zeby zabic np. mnie, bedzie mnie musialo zaatakowac naraz ok. 8-10 osob, wiec VU bedzie do tylu.
Co do kasy to mysle ze w wypadku ludzi, ktorzy dolaczyli przed powstanie BZN jest duzy problem, rzeczywiscie, padalismy i tracilismy duze kwoty.
Cytuj:
PS.Hidek, zmieniaj server ^^
|
Nie mam wyboru.
Cytuj:
@Hidek
Nasza sila spadnie? Zobacz ile wy macie sorcow w gildi, a ile innych profesji...
|
Po pierwsze juz nie wy, po drugie to co wyzej napisalem. Zreszta wyobraz sobie, ze całe Ordo + Phy+ AA + FG + SW + BZN staje przeciw Wam. Byłoby kilkadziesiąt osób, z czego b. duzo pallów i EKów. Fakt, faktem mentalnosc pokonanych ludzi jest imho fatalna, bo ja na ich miejscu nawet majac cieply fotel na Galanie, Obsidii czy innej Askarze zrobilbym wszystko zeby wyjebac z serva, ludzi ktorzy wczesniej ich wyjebali.