Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Works__1985
A ja zamiast tych update wolał bym, aby skasowano wszystkich graczy którzy dzielą konto A nie, że wiedzą, że ktoś tam gra w 10 i go tolerują... ja gram przez 2 lata sam i mam tylko 80 poziom a jak sobie przypomne, że kiedyś nie było takich co w tydzień mają 100 lvl to dopiero były czasy... każdy grał sam i porządek był nei to co teraz...
|
Tylko szkoda ze tak nigdy nie bylo, a to ze masz 80 lvl ktory nabiles przez 2 lata to swiadczy o twoim noobostwie, poniewaz 80 lvl mozna nabic w 1 wkacje (wcale nie maniakujac).
Dobrze ze update juz jutro, tak tak pozdro dla wszystkich pekujacych noob charow, zastanow sie teraz kolego 10 razy zanim mnie dotkniesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10
ja tez mam ed i jakos sie zbytnio nie martiwe  . dotychczasowo przy expieniu pallilem 4 bp mf na godizen, teraz bede palil 6 bp mf, czyli mlv up xD i bardzo fajnie.
a kaske na te mfki skads sie wykombinuje, czuje cene bp uh 3,2-3,5k xD
kiny koniec z uh makerami, kazdego kina bedize stac na uhy wiec nie bedize musial robic sobie uh makera ;P
|
Nie wcale nie trzeba uh makera knightem, knightem mozna zarabiac lepiej niz sorcem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rassel
Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca  Test server zazwyczaj jest max 2 tygodnie więc na tej podstawie można było oszacować, że zbliża się update. Przecież by testa nie uruchamiali miesiąć przed updatem  Wreszcie zacznie sie exp, nawet na facc.
|
Tak masz racje, na pohu nie tylko palek bedzie bil GS'y ale takze knight.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez balun
Teraz palkiem będzie można na slimach skillować bez problemu.
|
Nie, slime ma za malego defa i arma. Przy odrobinie szczescia przy 50 dysta powalisz go na 3 strzaly.