Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2007, 00:17   #186
Nevir
Użytkownik Forum

Nevir's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Works__1985 Pokaż post
A ja zamiast tych update wolał bym, aby skasowano wszystkich graczy którzy dzielą konto A nie, że wiedzą, że ktoś tam gra w 10 i go tolerują... ja gram przez 2 lata sam i mam tylko 80 poziom a jak sobie przypomne, że kiedyś nie było takich co w tydzień mają 100 lvl to dopiero były czasy... każdy grał sam i porządek był nei to co teraz...
Tylko szkoda ze tak nigdy nie bylo, a to ze masz 80 lvl ktory nabiles przez 2 lata to swiadczy o twoim noobostwie, poniewaz 80 lvl mozna nabic w 1 wkacje (wcale nie maniakujac).
Dobrze ze update juz jutro, tak tak pozdro dla wszystkich pekujacych noob charow, zastanow sie teraz kolego 10 razy zanim mnie dotkniesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10 Pokaż post
ja tez mam ed i jakos sie zbytnio nie martiwe . dotychczasowo przy expieniu pallilem 4 bp mf na godizen, teraz bede palil 6 bp mf, czyli mlv up xD i bardzo fajnie.
a kaske na te mfki skads sie wykombinuje, czuje cene bp uh 3,2-3,5k xD
kiny koniec z uh makerami, kazdego kina bedize stac na uhy wiec nie bedize musial robic sobie uh makera ;P
Nie wcale nie trzeba uh makera knightem, knightem mozna zarabiac lepiej niz sorcem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rassel Pokaż post
Wiedziałem, że ten update będzie pod koniec czerwca Test server zazwyczaj jest max 2 tygodnie więc na tej podstawie można było oszacować, że zbliża się update. Przecież by testa nie uruchamiali miesiąć przed updatem Wreszcie zacznie sie exp, nawet na facc.
Tak masz racje, na pohu nie tylko palek bedzie bil GS'y ale takze knight.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez balun Pokaż post
Teraz palkiem będzie można na slimach skillować bez problemu.
Nie, slime ma za malego defa i arma. Przy odrobinie szczescia przy 50 dysta powalisz go na 3 strzaly.

Ostatnio edytowany przez Nevir - 26-06-2007 o 00:30.
Nevir jest offline