Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2007, 02:08   #3519
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

geo dobrze powiedzial czemu niebiliscie??? z biastem to samo dostal burst i sd odemnie to zaczeliscie dopiero pizgac...z pookie no comment niewiem czemu tak malo sd lecialo na poczatku takze tylko ja go bilem wiecej wiary w siebie rodacy pamietajcie najpierw bijemy potem pytam skoro dominujemy...cza byc twardym a nie walic hasla typu "ja se chce pograc" zabujca chcesz se pograc po co do wojny dolaczales niejade po tobie kazdy ma chwile slabosci ale bez jaj...rozumie jakbysmy w dupe dostawali to mozna beczec ale wygrywamy przed upem to po upie bedzie miazga dopiero...

chrobek ty za duzo kombinujesz z tymi gadkami summoned to nielider swatow on ma gowno do gadania chcesz gadac gadaj z lady/hevim/ gugom a nie z jakimis pizdkami co c*uja wiedza i c*uja maja do powiedzenia

SWAT NIEPOMOZE JEZELI SS NIEBEDZIE SIE MIESZAC WIEC APEL DO DAMU/ARTURA/GEO MAM NADZIEJE ZE MACIE JAKIS FRIENDOW W BF I NIEZNISZCZYCIE ICH...
P.S. DAMU WIEM ZE BEDZIESZ ROBIL WSZYSTKO ABYSMY DOLACZYLI DO SS ALE POMIMO TEGO IZ POMAGALBYS NAM I SWAT BY NAS WTEDY BIL WIELE OSOB NIEZROBI TEGO...HONOR PONAD WSZYSTKO
TYLE Z MOJEJ STRONY DO BOJU POLSKOOOOO JAK TO POWIEDZIAL MARCIN DANIEC
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem