Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2007, 08:42   #30
Tibinosss
Użytkownik Forum

Tibinosss's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
Domyślny

co ja widzialem najwiekszy przekret,hmm , to troche malo wiarygodne ale opowiem/napisze, więc tak serwe Candia , depo w Thais, stoi sobie koles na "parterze" 11lvl knight i najpierw rzuca smieci light wandy itp. potem rzuca crossbow (chyba z 30) i gada potem wyzuci 50 crossbow, nastepnie kasa idzie w ruch oraz p legsy - spoko nic dobrego nie leci - ja i moj kumpel zaczelismy podejrzewac ze hacker nasza "teoria" chyba sie sprawdzila bo wyciągnol na depo 10k i mowi ze teraz bede konkursy "mam jeszcze 30k i k legsy w dp" cos takiego no i wali pytania typu "jacy są brazole" a tu wszyscy bluzgi xD potem wyciaga - nikt nie uwiezy ale - demon shielda no i kolejny konkurs na ten przedmiot (mowil ze jak ludzie sie rozejda to bedzie rozdawal), wyciągal bardzo cenne itemy nie bede all wymienial ale bylo: demon shield, k legs, c arm, 30k w kasie, pelno crossbow i amulety, mój kumpel wygral k legi i do dzis ich nie dostal, kto nie iwerzy moge dac foty bo zrobilem 2 ale na nich widac tylko kilka rzeczy i cale dp ludzi + zaznacze na czerwono kolesia ktory rzucal ;] ps. sam zlapalem crossbow i protection amulet xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matik1997
Wiem że to nie ten temat ale może mi ktoś powiedzieć jak zmienić nick??