do van-tiger i do reszty niedajcie sie prowokowac oni dostaja w dupe dlatego mowia ze nam mytosy pomagaja i chca jeden big war zrobic ja tego nipopieram co wiecej chrobek tak samo i cala reszta poprostu walczymy sami!!!! nikt nam niepomaga i jest gicior...(p.s. jak sie polaczymy niemamy szans ze swatem a ja napewno u boku damu niebede biegac

)
jeszcze raz NIEDAJCIE SIE SPROWOKOWAC niczego niezmieniamy idzie nam dobrze i przy tym zostajemy
p.s. vodur co racja to racja chrobek niebyl zdecydowany przypuszczam obawiam sie swata ale tuz przed atakiem skopiowalem msg od thurina/heviego/lady'mistic ze oni sie niewlaczaja w to
co do chuckiego nierobcie mu puki co problemow gadalem o nim z lady'mistic i powiedzial ze mila wczoraj urodziny rzucal free itemsami ale pozbierali i oddali mu uznal ze stracil 2 lata przez tibie i mial zly dzien z tego co widzialem ... mysle ze w przyszlosci niebedzie sie wtracac
i poraz kur*a trzeci NIEDAJCIE SIE SPROWOKOWAC nikogo z swata niebijemy nieprosimy nikogo z sixth o pomoc juz lepiej zeby caly nasz team padl niz zeby sie polaczyly te wojny...nawet jak pojedyncze osoby z swata im pomoga to msg do mnie wtedy maja prawdopodobnie kicka z gilda i jeszcze hunta od swatu...
a co do korsaina slitha i exsty to mozna bylo przewidziec i oni NIESA ZE SWATU tylko z rk dlatego walcza w 2 wojnach to by bylo na tyle postaram sie przed ss wbic good luck