Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
ludzie sa glupi i nie wiedza co dla nich dobre, wiec ktos z gory powinien to ustalac. no ale jesli juz pozwalamy na alkochol - marichuana rowniez nie powinna byc uwazana za wytwor szatana.
|
co do satanizmu to sobe poczytaj bo ten text z
szatanem to pasuje do mocherowej armi ,reszta się zgadza
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Znane jest Ci słowo "konsekwencja"?
Pytania klucze:
Czy legalizacja alkoholu przyczyniła się do pogorszenia jego jakości, zwiększenia szkodliwości?
Czy legalizacja alkoholu zwiększyła tzn "czarny rynek" (punkt klucz - prohibicja w USA)
Czy to że papierosy są legalne jakkolwiek wpływa na twoją decyzje o sięgnięciu poń?
Czy fakt że marihuana jest "nielegalna" jakkolwiek wpłynął na twoją decyzje o sięgnięciu po nią?
Czy fakt, że od zalegalizowania marihuany w Holandii jej roczne "użycie" spada, jest dla Ciebie niezwykły?
Czy człowiek powinien mieć prawo do SAMOdestrukcji?
So sądzisz o haśle "Wolność i Odpowiedzialność"?
|
1. Nie słabszy się zrobił

2. Odwrotnie
3. Nie to nie dla mnie zdaje mi się jak bym popioł żuł

4. Nie
4. Tak ? Jego ciało Jak innych niezabije to może rozjechać samego siebie
DRoN
Cytuj:
Kto chce zapalić i tak zapali, prawda?
|
- nie
Cytuj:
Więc po co to legalizować? Jest dobrze dla jaraczy, bo jakoś sobie radzą.
|
A potem do kicia

ba nawet mam fajny text ale niemoge przypomnieć sobie
Cytuj:
Co do budżetu państwa, to są państwa bogatsze od Polski i jakoś nie ma w nich zalegalizowanych narkotyków.
|
tia gdyby niedebilstwo hamstwo itp
Cytuj:
A jak bardzo państwo chce napchać sobie kieszenie kosztem ludzi, to najlepiej niech zrobią kilka łapanek i rozpoczną handel niewolnikami. Darmowa kasa chodzi po ulicach miast - woła Tusk - Zalegalizujmy niewolnictwo.
|
haha ?
Cytuj:
I do fajków wychodzi fajny przepis. Będzie całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych i jestem za.
"Całkowitego zakazu sprzedaży i palenia tytoniu w naszym kraju chce co czwarty Polak, a większość z nas pragnie, aby papierosy wolno było palić tylko u siebie w domu - pisze "Rzeczpospolita"."
Więc można to traktować tak, jak ćpanie maryśki w ukryciu.
|
- no to mamy 2 maryche ....
Cytuj:
Ale nie widzisz, że palą głównie elo-ziomki, a jeśli to zalegalizują, to gdzie tu miejsce na adrenalinkę i jakieś rytualne jaranko w grupie w konspiracji przed światem?
|
- no i git wkoncu oto chodzi legalne mniej ciągnie jak z Adamem i Ewą same +