Cytuj:
@ Hidek
Sowqu, Wickanina, Koqu (niegra w tibie bardzo dlugo, a na wakacje ma robote.)
Shargas (tez juz dlugo niegra na nebuli, poza tym nic tu niema) Lis Zapinator (o ile kupic pacc) Wina, Korrn, Siedl~, Estana, Szaki~, Xakan (o ile przekonacie austryjakow do powrotu) Exiz~, Thor~, Zelarz, Majqu, Mevionek, Kaytek~
17 osob, z tego kilku nieuda wam sie namowic do powrotu, kilku niebedzie ze soba walczylo (chodzi mi o stare ordo i akcje jakie tam odchodzily), jak cos pozostaje jeszcze bariera jezykowa, ktora jest duza przeszkoda tak jak pokazalo ordo. Wiec zostaje wam okolo 10 osob w tym 2 ktore beda bic naprawde mocno.
Poza tym, sila sorcow az tak drastycznie nie spadnie, wiec nie przelicz sie w tych swoich obliczeniach, a poza tym My raczej mamy wiecej palkow/najtow gotowych do walki i zgranych ze soba, chociaz w malym stopniu. Poza tym bot NG to niewszystko, taktyke tez trzeba miec, niewiem czy grales tu jak byla wojna VU vs OF, jesli tak to przymnij sobie poczatek nas bylo 17 na ich okolo 35-40.
|
Jezeli liczymy wszystkich mogacych walczyc eków/rp'ów to dolicz sobie jeszcze: Hidek, Karbid, Xiahev, Sqeensy, Armann, Jilixi, Avara, Sudish, Meleandra, Bandar (huntado?), Royal Faldt, Nabonit Aldix, Lipek Aldix, Prabmar i wielu innych ktorych zapomnialem napisac.
Co do tej taktyki, to was rzeczywiscie bylo 17, ale ordo bylo mniej. Tylko ze wasza jedyna taktyka byli sneaki, ktore ordo zlekcewazylo i zawiodla w wojnie psychika.
Cytuj:
Ano zawsze patrzalem na siebie, zwalszcza gdy spatrywalem sie w lustro
Jak juz powiedzialem, Karbid dla mnie zostales zakompleksionym 14sto latkiem ktory nie dostal tsa ^^
@Hidek
Nie przezywaj kurwa jakbys nie mial rl life, bo mimo woli masz co dalo sie w jakiksm stopniu zauwazyc, niewiem czy Twoja ideologia byla z tym zgodna czy nie, ale poprostu nie kazdy ma czas siedziec 24/7 na forum i spamowac F5, jezeli tak bardzo chcesz wiedziec nei dostales TSa przez pisanie na forum i nie jest to zadna wielka tajemnica, nie jestes na pozycji straconej, bo jeszcze duzo osob nie dostalo ip, a dostana, tyle, ze w swoim czasie.
Okazalem sie inny? Przykro mi... ludzi, ktorzy na jednym stwierdzeniu buduja swoj poglad na kogos, to tak jakbym zobaczyl bezdomnego (pomimo tego iz mialbym np. 18lat doswiadczen i kolorowego zycia) i zmienil swoj swiatopoglad na taki, ze wszyscy to bez domnie i ja tez nim bede, taki sposob myslenia jest wg. mnie chory - ale robta co chceta : )
|
Lawl, WBREW POZOROM nie siedze na forum 24/7, do wczoraj siedzialem moze chwilke, zeby czasem poczytac jakies 'madrosci', ale zaczales o mnie pisac, wiec musialem znow poswiecic jakis czas temu. Co do tego powodu i ze nie jest to tajemnica - to dobrze wiedziec, chyba jednak byla to tajemnica, bo mogl mi to ktos napisac, a wszyscy pisali "idz do X, ja nie moge rozdawac."
Co do tego ze dostane - sam w to juz nie wierze, skoro powod lezy w forum. Tylko nie rozumiem o co konkretnie chodzi - nie mozna pisac na forum bo to jest beeee, cool, not trendy? Czy nie mozna pisac dlugich postow or smth? No o co chodzi?
Po 1 stwierdzeniu nie zbudowalem swojego pogladu na Ciebie, tylko zachowales sie w najgorszy mozliwy sposob, bo wiedzac ze artas to nie jest moje konto, wyjechales na mnie ze to niby moje konto. Bez obrazy, ale to moglo byc tak samo moje konto, jak i twojej matki, psa od sunze i popularnej na tym forum ostatnio "Marty". Moj poglad na ciebie wbrew pozorom nie jest taki zly, chociaz zawiodles mnie tym tekstem.