Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2007, 22:52   #21
Haxor
Użytkownik forum

Haxor's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: Lubomia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uqs
Profesja: Royal Paladin
Świat: Elysia
Send a message via Skype™ to Haxor
Strzałka

No więc tak ja grałem na Elysi od Tibii 7.4 albo przełom 7.5. Historie serwera znam na pamięć... Moim zdaniem jedyne co na Elysii jest ciekawego to Historia wysokopoziomowych playersów i jedna z największych wojen w Tibii! Noctum vs Grinders Reloaded. Masowe Open Battle to po prostu śmietanka konesera gatunku. Drugą z rzeczy jest jedna z najbardziej wpływowych Gildii na serwerze czyli [GUILD]Darklight[/GUILD]. Jednym z najbardziej wpływowych graczy był Elahrion Avessar a dla czego to już chyba nie muszę pisać! A co do Legend Elysii to jak będę umiał się wbić na Photobucket.com od Elaha to wam pokaże co to znaczy historia! Uff no właśnie jeszcze Siejnik gildia pekersów okupujących kazo chyba prze 3 updejty (że tak napisze brzydko) Do teraz ludziom został uraz psychiczny i tam nie chcą expić xD. No ale jak każdy wie Elysia zeszła na psy i coraz bardziej sie pogrąża w Noobostwie

@Bax
Jak jesteś prawdziwym ownerem Baxa Sho i Vivienne~ czy jakoś tam to chyba wiesz kto to Filip?? I co to za postać Frozen Infectiv?? Odpiszesz to już będę wiedział

ps: Zobaczcie sobie na photobucket RL_Elysia Tam są legendy i wpiszcie sobie na Photobucket hicham tam to jest cała historia Elysii

@offtopic
Jak gdzieś zrobiłem błędy to sorry ale się spieszę grać Bo nowy update
Haxor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.