No więc tak ja grałem na Elysi od Tibii 7.4 albo przełom 7.5. Historie serwera znam na pamięć... Moim zdaniem jedyne co na Elysii jest ciekawego to Historia wysokopoziomowych playersów i jedna z największych wojen w Tibii! Noctum vs Grinders Reloaded. Masowe Open Battle to po prostu śmietanka konesera gatunku. Drugą z rzeczy jest jedna z najbardziej wpływowych Gildii na serwerze czyli [GUILD]Darklight[/GUILD]. Jednym z najbardziej wpływowych graczy był Elahrion Avessar a dla czego to już chyba nie muszę pisać! A co do Legend Elysii to jak będę umiał się wbić na Photobucket.com od Elaha to wam pokaże co to znaczy historia! Uff no właśnie jeszcze Siejnik gildia pekersów okupujących kazo chyba prze 3 updejty (że tak napisze brzydko) Do teraz ludziom został uraz psychiczny i tam nie chcą expić xD. No ale jak każdy wie Elysia zeszła na psy i coraz bardziej sie pogrąża w Noobostwie
@Bax
Jak jesteś prawdziwym ownerem Baxa Sho i Vivienne~ czy jakoś tam to chyba wiesz kto to Filip?? I co to za postać Frozen Infectiv?? Odpiszesz to już będę wiedział
ps: Zobaczcie sobie na photobucket RL_Elysia Tam są legendy i wpiszcie sobie na Photobucket hicham tam to jest cała historia Elysii
@offtopic
Jak gdzieś zrobiłem błędy to sorry ale się spieszę grać

Bo nowy update