[quote=Avangelion;1513583]Tak trudno sobie samemu przetlumaczyc tego newsa? Zreszta chyba chodzisz do szkoly i powinniens znac chociaz na tym poziomie podstawowym j.angielski. No chyba ze tibja to cale twoje zycie i juz nic nie robisz oprocz grania w nia.
W newsie na tibia.com nic nowego nie zostalo powiedziane. Jest do podsumowanie wsyztkie napisane tam jest. Ze zostalo dodane nowe miasto, 2 nowe outfity z 2 addonami, nowe czary dla pallow i najtow ktore juz mozesz znalezc na stronie tibia.com. Ze wszytkie hity knjata i palla beda teraz zalezec od skilli ale co jakis lvl bedziesz dodstawac bonus do ataku. Kolejnym tekstem zawartym w newsie jest to ze od teraz niektore lepsze bronie beda ograniczone od ktoregos lvla co nie znaczy ze nie ebdziesz ich mogl uzywac na slabyszm lvl tylko poporstu bedziesz slabiej walil niz jakbys mial wystraczajacy lvl.
Dodane zostalo rowniez to iz teraz tibia zostala przystosowana do systemu Windows Vista tak wiec uzytkownicu tego systemu beda mogli sobie w nia pograc. To wszytko co jest zawarte w newsie
Taki problem bylo samemu sobie to przeczytac? omg
/QUOTE]
Pfff, hahaha ...
To może wyjaśnisz mi (skoro jestes taki evul master) co to za Supported Tibia Fansite - która nawet newsów nie tłumaczy ?? Przykładowo TibiaBR miała tego newsa po 5 minutach u siebie. Może jeśli niema sie czasu/nie umie sie to nie zabiera się za robienie takiej strony/forum ... A może TY byś nam go przetłumaczył, no bo w końcu chodzisz do szkoły itp, itd (twoje sr**ie) ....
[quote=Avangelion;1513583]No chyba ze tibja to cale twoje zycie i juz nic nie robisz oprocz grania w nia./QUOTE] - dziwne ze wyskoczyłeś z czymś takim... masz jakiś kompleks z tego powodu ?? bo coś mi sie wydaje że jeśli ktoś strzela takie teksty to może ma jakieś problemy ze sobą i prubóje się dowartościować takim "wjeżdżaniem" na kogoś.. ale może lepiej mi nie odpowiadaj (chyba że jesteś dzieckiem neo) no bo w końcu i tak sie z tych komentarzy zrobił śmietnik, więc nie ma sensu go zaśmiecać jeszcze bardziej.
|