Temat: Wojna Nowa
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 00:35   #718
Kendran
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 06 2007

LOL OMG naucz sie grać

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post
PO co rozdawac po 100k... ludzie w dpft sa bogaci kasa czeka na next poi/next war itd. a twoje gadanie o huntach aaty na demcach za ta kase to bajki jak twoje zycie =/

Jesli juz mowimy o zabawanych sprawach Tiuso i Fosfik nienawidzili sie jak psy bo fosa wywalal tiusa z tomba jak expil na lya ly, a teraz wszyscy sa wielka rodzina? pfff

Bili fragi? na noobach albo chodzili po ludzi we 2 sorcow i mysleli ze juz wojne wygrali identycznie jak w wojnie z beach...

To co ty piszesz to chyba lind sobie na pomaranczach wymyslal... niewiem skad takie bajki wy bierzecie =/
gdybys chociaz troche myslal to bys przeczytal przyczyny wojny napisane przez TTT to tam jest wlasnie tak napisane a pozatym sam wiem co nie co widac ze twoim gadanie ze DPFT jest bogate chcesz sie im podlizac ale umyj oczy i mów trzeźwo skoro maja tyle kasy to po co KRZYCZA co drugiej osoby która spotkaja PAY ... NIe wszyscy z DPFT sa juz straceni chodzi mi o to ze nie maja rl zycia tylko tibia np. Medivh dobrze wypowiada sie na tym forum nikogo nie obraża (RESPECT) , Alunir mimo iz nie znam go tak dobrze nigdy od nikogo nie slyszalem zeby ktos cos złego na niego powiedział, Leszcza kiedys szanowałem ale teraz to sie zmieniło, Caros bardzo wporządku gracz, Dark kajko tez jest spoko, najbardziej nie lubie Lukiego ale to za duzo powodów zeby tu pisac :| ciesze sie ze Ares jest Hunted jak narazie wkońcu chłopak zobaczy jak to jest ... bo od niego to tylko to mozna uslyszec "PAY 20K" bo niezej nie schodzi no to teraz ladnie tą cala kase co ukradl i dostal z PAYMENTÓW bedzie musial oddac heh

A tak pozatym to zycze wam milej gry po tym Update bo ja wale RETIRED (czekam na new world nie wiem czemu ale zawsze to pisze hheh)

a co do Valdnorka też myśle ze nie jest mu żal bo moze i ma teraz ciezką sytuacje ale mysle ze bedzie czekał na nowe wojny i bedzie w nich uczestniczył a narazie pozostaje PZ :|

i nie wiem czemu caly czas sie sracie do LINDA o te pomarańcze zazdrosciecie mu czy co bo nie wiem ??