Temat: Tgk/Psk
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 00:39   #118
Jez17Psk
Użytkownik Forum

Jez17Psk's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk

Stan: Na Emeryturze
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Jez17Psk ma numer GG 4336671
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Kurwa zamknij już mordę i pokażcie swoje foty kozaczki ze wsi kurwa ,nie gustujesz ? czy o niej nie słyszałeś bo tam do was huj dociera z tego co widzę a wasza gra tutaj powoli dociera do końca.
A tak dla twojej wiadomości masz napisana wiadomość z uwagą zwróconą na pisownię żebyś się nie przy*******ał wieśniaku który „mówię” pisze jak cały ten Pieńsk przez „u”.
Mam trudną sytuację w życiu teraz i proszę mnie nie w*****ać.
Żeby nikt się nie pytał jaką to mam problem z Rodzicami + (prawdopodobnie sprawę o pobicie co pogorszy ten 1 problem).

Jak wam wystarczy jebanych wyzwisk to przestańcie pisać niepotrzebne rzeczy.

Czekam na was aż wpadniecie. Może poproszę młodszych kolegów żeby wam najebali skoro będe miał w zawiasach.(lirycznym mogę się zająć sam)
Ad1. O piosence i krześle słyszeliśmy tamten post miał na celu zwyczajny żart
ale widocznie nie poszło....
Ad2. Nie pierdol mi tu o wsi bo widząc tło na Twoich zdjęciach stwierdzam ,że gdybyście mieli ściany z drewna to można by nazwać ten wasz zasrany Targówek ,,osadą'' albo Slumsami ^^
Ad3. Chuj mnie obchodzi Twoja sytuacja życiowa nikt nie ma zamiaru Cię o to wypytywać bo wszyscy mają to w dupie. Chcesz się pożalić??? Idź do psychologa, poza tym myślisz ,że jak napisałeś o sprawie za pobicie to stałeś się Kimś?? Że zaraz wszyscy pomyślą: omg bolter kogoś pobił, kurwa lepiej z nim nie zadzierać. Odpuść sobie stary....
Ad4. Znajdź i zacytuj chociaż 1 post w którym napisałem MóWIę przez ,,u''.

Pozdrawiam