Rewelacja. Teraz podam Wam jakie wchodzą hity.
60 Royal Paladin
81 Distance Fighting
Testy na Dragu.
Bolt - Hity zadziwiające. 100 + to norma. Zabiłem wprawdzie tylko 3 smoki zwykłymi boltami, ale best wynosił 260hp. Bardzo często hity między 150-250hp. Drag pada na ~8 hitów.
Power Bolt - I tutaj małe roczarowanie z mojej strony (może pech). Średnia wynosiła mniej niż z bolta, lub była identyczna. A przecież power bolt kosztuje tyle co 2 zwykłe bolty. Także tutaj jestem rozczarowany, chociaż dużo tymi boltami nie walczyłem. Może to 'słabsza tura' a może tak wchodzą. Spodziewałem się 300+, a maksymalnie weszło 220.
Enchanted Spear - I tutaj ogromne zdziwienie. Kupiłem czar na edron, poleciałem szybko kupić 3 zwykłe speary. Zamieniłem je w Enchanted i poleciałem na dragon lair na Edron. Miałem ze sobą zwykłe bolty, Enchanted Speary zabrałem z ciekawości. Patrze, a tam hity powyżej 120. Nie zaobserwowałem udeżenia mniejszego niż 120 (nie licząc chmurek). Uwaga! Best wynosił 280 hp (w smoka)! Cyklop poszedł na strzała, drag na 5.
Wniosek z tego taki, że najbardziej z tych opłacają się Enchanted Speary. Są bardzo tanie. Jeden taki spear to koszt 10gp + 350 many (nie licząc jednorazowego kosztu nauki czaru). Co mnie bardzo ucieszyło, to że spear ten znika bardzo powoli. Trzema takimi włóczniami wysiedziałem dobre 30minut na Dragon Lair na Edron, gdzie niemalże co chwile wychodził smok...
@edit
Prosiłeś o porównanie ze starym Palkiem... Wcześciej hit powyżej 180 na moich statystykach (nie licząc run) był niemożliwy... Chyba widać różnicę.
To tyle. Tylko te trzy rodzaje testowałem. Reszta wkrótce.
Ostatnio edytowany przez Bordo - 27-06-2007 o 01:36.
|