Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 01:49   #46
quiqqly
Użytkownik Forum

quiqqly's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rubera
quiqqly ma numer GG 2877239
Domyślny

Jako, że dzisiaj był abdejd to na wstępie może napiszę swoje spostrzeżenia o nim.

Abdjed jak uptejd, coś wnosi złego i dobrego. W tym przypadku wydaje mi się, że CipSoft trochę przegiął z demagem Pallów i Knightów bo np. dzisiaj kuzyn (23 knight, 60/60, knight axe) wypróbował na mnie (28 lvl, druid, p set, guardian shield) ataki jakie zadaje bronią i byłem w szoku gdy jego największy hit wynosił 46. Idąc dalej, pisze do mnie że zabije Orc Warriora na hita, a Guardy soluje bez straty UH, gdzie przed abdejdem na Guarda zużywał od 1 do dwóch UHów. Trochę mi się to nie podoba, ale za to plusem są te bronie od jakiegoś tam lvla. To akurat fajnie wymyślili.

Pallowie. Z nimi też jest ciekawa sprawa. Dzisiaj patrzę jak pall co się potem okazuje ze skillami 43, zabił Dwarfa Soldiera dwoma hitami. Myślałem, że mnie oczy mylą, ale on to potem powtórzył. Zdziwiłem się wielce, ale podjąłem sobie taką strategię, że "Nie będę zaglądał co inni mają, bo u mnie i tak niewiele się zmieniło", więc nie jestem zbytnio oburzony i poruszony tym, że większość graczy będzie teraz Pallami albo Knightami. Nawet mi to odpowiada. Będzie komu UHy sprzedawać ^^

Koniec z Abdejdem.
Dzisiaj wbiłem 29 lvl i powiększyłem trochę swoją gotówkę dzięki pierwszemu lootowi jaki wyniosłem z Guardów, ponieważ wcześniejsze traciłem. Po drodze spotkałem deda jakiegoś ziomka. W najbliższym czasie zgotuję Wam małą niespodziankę.

+

Cytuj:
23:23 You see a bag (Vol:8).
It weighs 3492.00 oz.

Łącznie siedziałem około 2h
Poszło 8 IHów i 14 MFów
Wbiłem 86% lvla

Jeszcze jak potem poszedłem dobić lvl koło skarba Imperatowa to mi wypadły 2 Axe Ringi, Iron Ore, trochę gp, jakieś 3 bełty od 30 lvla i jakiś szmaciany mały loot.

To tyle
Pozdrawiam

PS
Od 30.06-08.07 nie będzie mnie we Wrocławiu więc nie będzie fotek przez ten czas, ale nie bójcie się. Wrócę w wielkim stylu ^^
Do tego czasu spróbuję wbić 30
quiqqly jest offline   Odpowiedz z Cytatem