Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 09:18   #144
Tibinosss
Użytkownik Forum

Tibinosss's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasopea Pokaż post

3. (tu mam zamiar napisać dużo) Chodzi o ostatni update, co miał podrasować palla i knajta, po kiego wacka to komu?? ja jestem sorcem na 15lvl i wale z wanda of dragonbreath 25hp max. a mój kolega ma 10lvl, jest knajtem i z bright sworda wali 80hp i to najniżej!! I jeszcze ich poprawiać? po co? kto będzie grac takim sorcem kiedy tak go minimalizują, powinni zrobić na odwrót, skoro pall i kanjt mogą skillowac, to czemu sorc nie może? czemu na 5mlvl i 10mlvl wale tyle samo? czemu przy zwiększeniu mlvl nie zmienia sie ilość zadawanych hitów? Przecież to oczywiste ze powinno sie to zmieniać!! Tak jak skilluja inni skille (a masło jest maślane) tak samo magowie skilluja magic lvl, PROSTE!! jednak cipy na to nie wpadły -_-"
lol, 1. Weź sobie walnij w cyca na 5mlvl z gfb i to samo zrób tylko ze na 10mlvl, ciekawe co z tego będzie nie? 2. Ty grasz na non-pvp?? To idz sobie na pvp enforced lub normal pvp i zrób sobie tam najcika to sie dowiesz czemu w tym update najwięcej plusów poszło na strone knighta ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matik1997
Wiem że to nie ten temat ale może mi ktoś powiedzieć jak zmienić nick??