Temat: Ice rapier
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 12:26   #6
Malkowicz
Użytkownik Forum

Malkowicz's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Czyli jakbym se zrobił takiego przykładowo 15 knighta kupił se w-hammera mógłbym z niego walić i to jeszcze mocniej niż przed na update na skillach załóżmy 39\37?
To ile bede wyciągał na beho na godzinę zwykle wyciągałem cały level z 15 na 16 później tak z 80 % wyciągałem jak grałem knightem na antice i zarabiałem około z 3k/h (przy skillach 39\37 takie mi styczyły na loozie) z w hammerem będe wyciągać z 3,5k i z 90%next albo cały level
Dziwicie się że expiłem na beho? Trudno był to ostry zarobek i miałem jeszcze przed desertem knight seta,meduske,warrior helmeta i leather boots i na loozie z 15k zbierałem na boszki po desercie dobiłem 25 na beho i miałem już zamiast 25k 50 wydałem na bohy i zostało mi jeszcze 20k kupiłem se temanasy 15+ bp
i wastowałem z nimi przy rzeczce niedaleko Chaty kumpla skillując z dwoma bearami i bijąc magic jedząc rybki i pijąc manasy.Tak właśnie wbiłem 5 magic skills 75\72i było fajnie
Uff ale się rozgadałem aż mi sie ryczeć chcę jakie to były czasy chyba do niego wrócę.

Klik w morderce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gore.spell Pokaż post
Screeny 4,5/10 Mi siE one nIeszCzEgUlnie podobajom nankó
Malkowicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem