Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 18:22   #145
Kasopea
Użytkownik Forum

Kasopea's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: England

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: duze
Poziom mag.: 9
Kasopea ma numer GG 5390639 Send a message via Skype™ to Kasopea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michnik of Celesta Pokaż post
Rozbawiłeś mnie , dziecko - szczególnie z tym że twój kolega knight wali min za 80. Wyjdź i nie wracaj...
To jest prawda ze ,mój kolega wali 80 a przynajmniej tak mi mówił wiec w to nie wnikam...

Cytuj:
lol, 1. Weź sobie walnij w cyca na 5mlvl z gfb i to samo zrób tylko ze na 10mlvl, ciekawe co z tego będzie nie? 2. Ty grasz na non-pvp?? To idz sobie na pvp enforced lub normal pvp i zrób sobie tam najcika to sie dowiesz czemu w tym update najwięcej plusów poszło na strone knighta ;/
Tak...gram na non-pvp, a co do skilli to chodzi mi o bicie z wanda nie z run...a knajta jakos nie chce mi sie robic...

Cytuj:
Nie marudz tak na tego Cipa bo sorcowie i druty mieli juz swoje update a teraz maja swoje najci i palowie !!! Wiec nie mow ze jestes taki poszkodowany i ze najci maja tak dobrze !!!
A co do twojego kolegi co na 10 lvl wali hity po 80 min to cos mi sie nie che wierzyc
Coś mi w środku mowilo ze nikt nie uwierzy ze on tyle wali. Trudno, ale sorcowie SĄ gorsi w zwykłych atakach, a runy na drzewach nie rośną...

Paladins ROX!!
Kasopea jest offline   Odpowiedz z Cytatem