Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 18:58   #82
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Robisz z siebie głópka posiłkując się takim argumentem.. ja testowałem swoje hity na 80 EK , ja lv 107 skill 88 , 2 razy uderzyłem za 100+, masa hitów za 30-40 , MASA spark i poof. Sorc wali 150-200 zawsze ?

Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ? Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy? nawet jak ma uderzyc z wanda to traci kase 12 many i nie biije tak mocno.

Powiec mi jak zrobić knightami anni po update to niedługo wypróbuje ten "extra" sposób , przecież to takie łatwe ?

Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.

Trzeba bić głópim żeby zostawić wysokolewelowego sorca i zacząć od początku tylko dlatego że knightem jest teras łatwiej niż było , a sorcem troche trudniej (nadal łatwiej niż przed Grudniem 2005).

Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.

Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.

Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz

Edit: cos mi sie zjebalo cytowanie wiec zrboielm tak -,-

Ostatnio edytowany przez Toca - 27-06-2007 o 19:14.
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem