Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca
Bo gdy ten 80 ek mial full eq na full def to moze i tak, ale w potwory nie wchdzilo Ci po 300 ?
|
Tak wchodziły mi hity po 300 , jeśli sie nie myle pięć razy walnełem 300+ , zrobiłem 100 k expa (czytaj expiłem 2 godziny).
Cytuj:
Sorc aby za tyle uderzyc traci 300 gp nie widzisz roznicy?
|
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)
Cytuj:
Nie mowie ze jest latwiej niz kiedys knightem, ale jak ma to teraz zrobic sorc? Nie dosc ze przed bylo to mozliwe na 120-140 levelu to teraz trzeba miec z 200 minimum.
|
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?
Cytuj:
Tylko z tego co widac zrobi tak 80 % ludzi.
|
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol
Cytuj:
Tylko nie pisz mi dalej ze sorc jest lepszy, albo ze bylo to wyrownanie postaci, bo tak nie jest kazdy o tym wie.
|
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?
Cytuj:
Najbardziej nie boli mnie to ze sorc jest taki slaby, bo i tak nie gram w tibie. Tylko takie nooby, ktore nie umia grac sorcami, a graja knightami, beda miec 100 levele i beda mowic "PLX NO KILL" jak jakis szwed go zatakuje ;] Nie mowie tu o wszystkich ludziach co graja kniaghtami.
Czy tak nie bedzie ? prosze o odpowiedz  
|
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?