Cieszę się z nowego update. Po pierwsze będzie mniej uh makerów, wzrośnie cena za uhy, bo więcej knightów będzie. Obrażenia zmniejszyły mi się o jakieś 10-15% (mało!). Fakt, że kina wszytko soluje, ale sam widziałem, jak mój 100lvl knight (kolega) musiał się uhać na każdego crystal spidera (150gp, to większe waste od mojego visa i roda [na hero zresztą też]). Nowe tereny i potworki bardzo mi odpowiadają, np dziś na 10bp mf udało mi się wylootować k legi i nowa broń, którą sprzedałem za 8k (zarobiłem na huncie). Niestety do areny nie można się dostać, bo potrzeba questów (NPC zajęty-kolejka od 2 dni xD). Nie wiem jeszcze jak się strzela z run, bo nie próbowałem. Według mnie teraz gra jest znacznie ciekawsza. A co do KNIGHTÓW, którzy mówią, że "jak się komuś nie podoba sorc, to niech sobie zmieni na knighta", hehe, ludzie: zmień swojego knighta i graj sorciem xD Zrozumiesz, że low lvl sorciem gra się znacznie trudniej, niż twoim wyskillowanym knightcie. Więc zanim coś napiszecie, przemyślcie to i nie dołujcie już innych, bo nie tym rzecz polega ; )
|