Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivanomen
Cieszę się z nowego update. Po pierwsze będzie mniej uh makerów, wzrośnie cena za uhy, bo więcej knightów będzie. Obrażenia zmniejszyły mi się o jakieś 10-15% (mało!). Fakt, że kina wszytko soluje, ale sam widziałem, jak mój 100lvl knight (kolega) musiał się uhać na każdego crystal spidera (150gp, to większe waste od mojego visa i roda [na hero zresztą też]). Nowe tereny i potworki bardzo mi odpowiadają, np dziś na 10bp mf udało mi się wylootować k legi i nowa broń, którą sprzedałem za 8k (zarobiłem na huncie). Niestety do areny nie można się dostać, bo potrzeba questów (NPC zajęty-kolejka od 2 dni xD). Nie wiem jeszcze jak się strzela z run, bo nie próbowałem. Według mnie teraz gra jest znacznie ciekawsza. A co do KNIGHTÓW, którzy mówią, że "jak się komuś nie podoba sorc, to niech sobie zmieni na knighta", hehe, ludzie: zmień swojego knighta i graj sorciem xD Zrozumiesz, że low lvl sorciem gra się znacznie trudniej, niż twoim wyskillowanym knightcie. Więc zanim coś napiszecie, przemyślcie to i nie dołujcie już innych, bo nie tym rzecz polega ; )
|
słuchać tego pana - zgadzam sie z przedmówcą, mam podobnie jak on, druida, i moje obrażenia zamiast spaść, podniosły się bo mam przyzwoity mlvl jak na swój poziom. Nie zamierzam kończyć gry swoim druidem bo raczej teraz będzie na nich zapotrzebowanie (sio na huntach, uhy), wzrośnie liczby cen uh'ów więc i zarobek większy. Update, mimo że wiele osób ocenia go jako porażkę tej gry, ze swojego punktu widzenia oceniam nie tak tragicznie chociaż te hity raczej zostały podwyższone trochę za dużo.
~be greetings