Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2007, 22:26   #3159
Netilos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Netilos
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 82
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
Domyślny Ban przez przypadek.

Witam, jak doskonale wiecie, nie dawno dostałem bana, drugiego już co się z tym wiąże delete konta.
Zacznę wszystko od początku, mój pierwszy ban był dawno temu, nie zabezpieczyłem zbyt dobrze konta i zostało one zhakowane, po czym osoba kierująca moją postacią wysłała link z keylogerem na kanał trade, po czym dostałem bana na 30 dni.
Drugi ban dostałem przez moją może i nie uwagę, głupotę, mianowicie grałem w tibie pisząc na trade "Buy 4 Bp uh", jednocześnie rozmawiałem przez gg i przeglądałem strony internetowe.Moją ofertę na trade pisałem poprzez wklejanie tekstu, niestety to był mój błąd, kolega na gg poprosił mnie o linka do questu z gry Lineage, szybko skopiowałem link, wysłałem mu na GG, po czym przez nie uwagę otworzyłem tibie i wkleiłem go na kanał trade.
W tym momencie moja historia się kończy, zdążyłem napisać kilka słów na guild chacie i dostałem bana.
Wiem że moja prośba nie w temacie, ale chciałbym jeszcze móc wrócić do starej postaci i pograć z wami.
Na bana odpisałem mniej więcej dobrze, tłumacząc o co chodzi, lecz jak narazię nie dostałem odpowiedzi, chciałbym was prosić o pomoc w napisaniu odpowiedzi na delete konta.
Zbyt dobrze nie władam angielskim, nie mam do kogo się zwrócić z prośbą więc zwracam się do was.
Przygotowałem sobie tekst po polsku, jeśli ktoś by był w stanie napisać mi podobny po angielsku bym był bardzo wdzięczny.
Tekst.
Witam, chciałbym się odwołać do bana w dniu 26.06.2007r.
Link który wkleiłem na trade channel, wkleiłem przypadkowo, używałem jednocześnie klienta tibi oraz programu Gadu Gadu, rozmawiając tym samym z kolegą, który nie gra w tibie, i w ten sposób mogłem się z nim komunikować.
Pisałem na trade moją ofertę "Buy 4 bp uh", poprzez wklejanie go do okienka trade i wciskając enter.Kolega poprosił mnie o link do strony internetowej gry "Lineage".Odpowiadając na jego prośbe skopiowałem go i wysłalem mu przez program Gadu Gadu, następnie powróciłem do klienta tibi i rzez przypadek wkleiłem o to ten link.Ten link nie jest linkiem, który miałby na celu hakowanie innych postaci.Proszę bardzo o sprawdzenie tego linku i rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuje Netilos.
Banished: until deletion because of hacking (12:39 Netilos [84]: http://www.lineage2.pl/site/readarti...?article_id=94)
oto ten cały niby hak link, sami sprawdźcie, jak chcecie wkleję screena z mojego nie szczęsnego bana
Jak myślicie da się z tym coś zrobić, prosze was o pomoc.
Netilos jest offline