Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoly
I BARDZO DOBRZE.PRZEZ 1 UPDATE SORC TO BYŁA MACHINA.TERAZ NIECH KNIGHT I PALL MAJĄ TO,CO POPRZEDNI UPDATE IM ODZYSKAŁ-MOC,a SORCE NIECH TERAZ SOBIE EXPIĄ I SIĘ POCZUJĄ JAK KNIGHT I PALL.
|
Jak bys palo gral Sorcem , to bys inaczej gadal >.>
Moim zdaniem , zwalili... mogli zostawic sorca, druida w spokoju , a zwiekszyc sile knight'ow i Pall'kow... Tak jak koledzy i kolezanki up powiedzieli ze sorc mial zawsze waste.... i teraz taki 200+ lvl , to .... zal? kolega grajac 79 ed wali tak samo z visa jak 225+ "zalezy od mlvla" ble ble ble? to co 220+ ma miec 300 magiczny? Moim zdaniem ten update jest najgorszym Update jaki moze byc...
Btw. Gram palkiem i knightem sorcem tez.... wiec wiem jak pokrzywdzeni sa Magiczne Profesje... a jeszcze jedno... Kolega ktory przyjechal do mnie na pare dni z daleka , wlogowal sie odrazu po update owym 79 ed , poszedl zabic draga i powiedzial wszystko jest o.k ale zobaczyl 40 ek ze ktory wali non stop 150-200+ to mu szczeka odbadla i sie w*****l , ja go rozumiem... Tez jestem tym zbulwersowany.... Najlepsza Tibia byla , gdy nie bylo zadnych "Rozdzek" Fast mana leciala itp... Teraz to
TIBIA TO OTS ,A NIE :/
Aaa... nie jestem jakis pro evul gammerem.. mam swoj swiat... Gram w Tibie dla przyjemnosci... Prosze nie wyjezdzac z komentarzami typu "A srala bana palek i knight rox..." szczerze? jak byscie grali sorcem , druidem inaczej byscie gadali >.>
Your's Prepo~
Good night.
18:56 Maccox [19]: Someon speak french??
19:00 Swordsmann [32]: tak
19:03 Skumek [12]: teraz pokazują na jasnej gorze ta "Radio maryja"
19:03 Skumek [12]: nawet kaczyński byl
19:03 Bemper [103]: slyszałem ;P
19:03 Bemper [103]: oni to jedna mafia ^^
Wszystkie Dzieci to znaczy śmieci nasze są

:****
Your's Prepo~ x)