Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 00:12   #61
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

w ogole tibia to nie jest to co kiedys team hunty radocha z zlootowanych boh-ow czy tam crown legów
teraz wszystko idzie na masse tylko pg pg pg cipsoftowi to sie podoba ..
mi sie podobalo isc z ziomkami na demony czy cos a jak widze takiego mdw caly dzien demon demon demon demon zero radochy tylko by wbic ten lvl
wszystkie cip boty itp mialy zapobiec botowaniu a dzieki niemu jest jeszcze wiecej botow typu vis hunterow czy cavebotow dla magow
az zal mi tej gry kiedys jak miales 80 lvl byles kims a teraz jestes noobem bo jakis no lifer albo caveboter zrobi to w pare dni
ehh łezka sie w oku kreci w ogole postac knighta mija sie teraz z celem kiedys najt to byl bogaty ziomek na hunty kazde chodzil blokowal i sie cieszyl a teraz w pogoni za lvlem same bzdety wprowadzaja..
w ogole pamietam jak te rozdzki weszly i inne syfy to juz byla porazka zaczynalem grac Edem wtedy oczywiscie bez rozdzek i bajerow tak jak sie to gralo za starych dobrych czasow
kiedys sorc czy druid potrzebowal skilla teraz nimi najwieksze lamery graja ehh : (

Ostatnio edytowany przez Smichael - 28-06-2007 o 00:14.
Smichael jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.