Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 01:23   #3170
Kfad
Zbanowany

Data dołączenia: 22 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kfad
Domyślny

Cytuj:
Witam, chciałbym się odwołać do bana w dniu 26.06.2007r.
Link który wkleiłem na trade channel, wkleiłem przypadkowo, używałem jednocześnie klienta tibi oraz programu Gadu Gadu, rozmawiając tym samym z kolegą, który nie gra w tibie, i w ten sposób mogłem się z nim komunikować.
Pisałem na trade moją ofertę "Buy 4 bp uh", poprzez wklejanie go do okienka trade i wciskając enter.Kolega poprosił mnie o link do strony internetowej gry "Lineage".Odpowiadając na jego prośbe skopiowałem go i wysłalem mu przez program Gadu Gadu, następnie powróciłem do klienta tibi i rzez przypadek wkleiłem o to ten link.Ten link nie jest linkiem, który miałby na celu hakowanie innych postaci.Proszę bardzo o sprawdzenie tego linku i rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuje Netilos.
Banished: until deletion because of hacking (12:39 Netilos [84]: http://www.lineage2.pl/site/readarti...?article_id=94 UWAGA)
oto ten cały niby hak link, sami sprawdźcie, jak chcecie wkleję screena z mojego nie szczęsnego bana
Jak myślicie da się z tym coś zrobić, prosze was o pomoc.
Welcome, I would like to appeal to ban from 26.06.2007'.
URL that I pasted, I pasted by mistake beacause I was playing Tibia, and using comunicator at the same time, speaking with my friend. He doesn't play Tibia and this comunicator is the only way I can speak with him.
I was writing my offert on Trade Chanel 'Buy 4 bp uh' by pasteing it to Tibia window. The same friend, asked me for URL to online game 'Lineage' (It's official fansite) and, I sent it to him by comunicator, and I returned to Tibia client. By that time, I forgotten that, I cut another URL, and by MISTAKE I sent it to Trade channel.
This URL doesn't forward to hack link, I would be grateful if you will check that link and consider my request about removal.
Greetings,
Netilos.

Ostatnio edytowany przez Kfad - 28-06-2007 o 13:34.
Kfad jest offline