Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CentralBattleNet
hehe jak dla was przezycie visa miejszego o 20 dmg jest tak trudna sprawa ze przechodzicie na retired, to moze czas wrocic do klockow lego 
uwierzcie, nie wszystko w zyciu jest takie proste jak granie magiem przed update.
pozatym spojrzcie na inne aspekty update, bardzo ladnie wykonane miasto, milutkie mamuty, agresywne crystal spidery - tyle samo expa co za gsa a mniejsze obrazenia i lepszy loot, przbiegle frost golemy za ktore dostaje sie spory exp wzamian za malutka strate many, masa innych ciekawych monsterow, arena, no i oczywiscie bardzo sympatyczne plecaki. Nic tylko pacca kupowac i grac, a jesli nadal narzekacie, pomyslcie co by bylo jak by visa nie bylo
chociaz w sumie... nie, zapomnijcie o tym co napisalam - druidzi przechodzcie na retired, prosze... teraz zacznie sie wysyp knightow, a co za tym idzie masakryczny popyt na uhy, a ze wiekszosc druidow bedzie retired tylko ja bede miala uhy w tibi na sell i bede je sprzedawac za 10 k bp ;DD heheh wtedy bedzie kasa na mf i nie bede sie przejmowac wiekszym zuzyciem many na monstery...
|
ehh..noob :\ uhy w spkepie po 3.5k za bp wiec niektorzy ek juz wczesniej je kupowali jak czasu niemieli...a co do reszty "druidow" to chyba nie jestescie elder...sio jest slabszy znacznie a do tego musisz widziec siochana osobe tak jak bys mial ja trafic uhem...czyli nie da sie przez sciane -,- zal
co do ludzi ktorzy twierdza ze ich "magiczne hity" spadly o jakies 10-15%... coz jak sie ma 40 lvl to moze...ale na innych to przesada i nie chodzi mi o same visowanie ale o taie cos jak sd :\ a mlvl idzie bardzo powoli :\