Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 09:25   #17
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
@Sorc ma slabszy damage niz knight teraz
Jakos jak rzucilem wyzwanie moj druid z vis vs dowolna bron to nikt nie chcial przyjac, nie wierz we wszystko co marudy gadaja w grze, postaci na 80-90 lvl z przyzwoitym mlvl vis zmienilo sie prawie niezaowazalnie, w moim przypadku spadlo 10-15%, kto stracil naprawde duzo to ludzie na 200+, ale szczeze powiedziawszy tak jak bil taki MDW przed update z vis (kazdy cios 350+) to rycerze nigdy nie beda bic. BTW. MDW wciaz powiniem maxowac vis w okolicach 300 (strasznie biedny ten druid), do tego vis ciagle mozna strzelac 2 razy szybciej niz atakowac bronia.
O'RLY? Ciekawostka przyrodnicza - w tej chwili średniopoziomowy knight bez najmniejszego problemyu wyciąga średnią ~150, kładzie np. cyklopa1 trafieniem a jedyny koszt jaki ponosi to ew. UH od czasu do czasu (i to ZNACZNIE rzadziej niż przed updatem). Dla odmiany ja, z "niezauważalnie zmienionym visem" (m-lev 72) mam teraz problemy z zabiciem ghosta na 1 trafienie. Z HMM trafiają mi się hity po 82 (wtf?) 1 DL potrafi mi "zeżreć" połowę many ale "zbalansowany" knight na 86 lev zabija go kosztem 1 UH-a (widziałem to). To, co CiP Soft osiągnął w tym updacie to przerobienie knighta na "starego" sorca tyle, że "siedzącego w czołgu" z masą hp i cap-a. Jeśli to miało być "wyrównanie" postaci to niektóre zostały wyrównane do poziomu gruntu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dirk Pitt Pokaż post
Nie masz skilla nie masz hita, zrob 100 mlvla to nie bedziesz narzekal na update.
From Magic Level 0 to Magic Level 100 for a Sorcerer
- Time needed to regenerate @ 2 mana per 2 sec (promoted): 6y 361d 18h 40m 4s
Cost if using mana fluids @ ~100 mana / 50gp (selling flasks back) each: 110,236,802 GP
Time to drink 2,204,736 fluids @ ~100 mana each and 1 fluid every 2 seconds: 51d 51m 12s

A ile czasu knight skilluje do skilla 100? bo chyba nie 6 lat?

Ostatnio edytowany przez mazgier - 28-06-2007 o 09:37.
mazgier jest offline