Cytuj:
Oryginalnie napisane przez C@ryn
Hmm..... Jestem paladinem, i cieszę się z moich hitów i nowej amunicji ,ale to już jest przesada. Ten update zjechał sorców, chociaż vis powinien mieć taką moc, ale reszta czarów i run to poprostu żal przez wielkie Ż .powinni zmniejszyć siłę magów o 10 - 15% i to by wystarczyło. Takie jest MOJE zdanie.
|
jeszcze wam malo ?? powinni zostawic sorca i druta w spokoju a wam dac te nowe hity i tyle
@Edit: co kur wa ??? tłumaczycie sie upem z 2005r. ? DALI NAM TAM ONLY WANDY Z WOIA MAX PO 75 A TAKI PALL NAPIER DALA PO 150 Z GWIAZDKI A KNIGHT PRZY MNIE Z F-AXA W GIANT SPIDERA ZA 175 WIĘC ZAMKNIJCIE PYSKI PODNIECACIE SIE TYM UPTADE Z 2005 ROKU JAKBY TO BYŁO WIELKIE HALO DO CHOLERY JASNEJ A MACIE TE HITY NIECH TAM KUR... STANIE WCZORAJ JUŻ WIDZIAŁEM KOLESIA 60 LVL PALL BRAŁ GSA NA KLATE I BIL TO MYSLAL ZE MA FAJNE HITY I PADL I BARDZO DOBRZE NIECH PADAJA NEXT I NEXT MOZE PRZY ODROBINIE SZCZESCIA CIPSOFT SIE OBUDZI JUZ Z TIBI ODESZLI NAJLEPSI Z MAGICZNYCH : CACHERO , MDW NIEDLUGO ODEJDA NEXT I CIPSOFT NIEZAROBI KASY Z PACCOW ;] I GOOD NIECH BANKRUTUJA