Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 10:00   #21
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pokers39 Pokaż post
Ja mysle ze sorca i drut maja lekka przewage nad knightem i palladynem! Wiem ze sa teraz mniejsze hity ale nei chodzi o to. Drut wali z explo i sd i ma juz szanse pokonac knighta i palka. Sorc ma przeciez ue, mort hura sa i wiele innych to nie jest tak ze ich calkiem zepsuli^^
Nie piszcie takich bzdur przeciez beda kolejne update
Bzdur? ED 240lev, 81 m-lev bije 400-600 z SD (PvM). Paladyn <100 lev potrafi to samo z power boltów za 6gp/szt. Przed updatem kładłem necro 1 e-wavem, wczoraj "udalo" mi się uderzyć za 340. Z HMM miewam hity jakie kiedyś osiągałem z LMM. Jedyna "przewaga" jaka pozostała to gran hur. Tylko co z tego?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi Pokaż post
bierz kase i leć do magic shop'a... rycerz raczej se nie 'kupi' silla...
btw. na starego sorca ? to przypomnij mi kiedy średnio poziomowi sorce bili po 150 z mele ? i kiedy mieli tak małą siłe czarów ? i kiedy mieli tak mało czarów ?
Myślenie boli? Mówiąc o zamianie knighta na "Starego sorca" miałem na myśli ilość zadawanych obrażeń a nie ich źródło. W tej chwili średniopoziomowy knight potrafi uderzyć (melee) silniej niż ja mogłem PRZED updatem (e-vis) i to ZA DARMO (nie wspominać mi tu o kosztach UH bo magowie też muszą się leczyć i to znacznie częściej!). Na co knightom teraz czary czy runy? Przypomnij mi, kiedy sorc był w stanie zabić DL-a za cenę 1-2 UH???

Ostatnio edytowany przez mazgier - 28-06-2007 o 10:07.
mazgier jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.