Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz
Żółwie LOL? One mają duzo hp 180 i na jednego zółwia przypadają 2 toady które z daleka po 15 z poxa strzelają i są szybsze niż zerk wiesz wogle co ty mówisz?
Jak ty jesteś taki skorupiak to idż se na zółwię sorciem i zobaczymy dla sorca każdy strzał to waste
A thorbacki mają tyle zycia że ja do kibla bym pobiegł zdązył bym nasrać i nadal by stał...!
|
Popieram... a co do tego uptade to najwiecej stracili h-lvlowi sorcererzy mi hity spadly nie wiele ( przynajmniej vis.. ) hero jakos daje rade bic , dle tez ale walic to ten uptade i tak jest niesprawiedliwy teraz jakis wypierdek mamuta 50 ek bedzie robil cholera wie ile expa zal ;] ciekawi mnie tylko komu sie oplaci robic annihi ?

moze na to mi ktos odpowie ? xD 4 knightow ? gl z burstow muaha a co do tego sie tak podniecacie wandami dla nas to wcale niejest takie mocne a mana co 2 to kazdy dostal wiec niepier...... a ci co sie tak smieja z sorcow to niech sie zamienia z nami

my po next uptade plz visy po 400 a knight max po 90 ok ? zobaczymy czy bedziecie tacy happy