Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 10:57   #94
SperowKnight
Użytkownik Forum

SperowKnight's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr'erar Pokaż post
Popieram... a co do tego uptade to najwiecej stracili h-lvlowi sorcererzy mi hity spadly nie wiele ( przynajmniej vis.. ) hero jakos daje rade bic , dle tez ale walic to ten uptade i tak jest niesprawiedliwy teraz jakis wypierdek mamuta 50 ek bedzie robil cholera wie ile expa zal ;] ciekawi mnie tylko komu sie oplaci robic annihi ? moze na to mi ktos odpowie ? xD 4 knightow ? gl z burstow muaha a co do tego sie tak podniecacie wandami dla nas to wcale niejest takie mocne a mana co 2 to kazdy dostal wiec niepier...... a ci co sie tak smieja z sorcow to niech sie zamienia z nami my po next uptade plz visy po 400 a knight max po 90 ok ? zobaczymy czy bedziecie tacy happy
Ale jesteś żałosny no już nie mogę. Wiesz że knight już nie musi używać burstów głąbie, teraz używa "exori hur" więc się schowaj. Po za tym hity mamy z tego o wiele wieksze. Co do UpDate to się bardzo ciesze że sorci osłabili (troche mi szkoda kumpli sorców ale wierze że jakoś dadzą rade). Skończy się wbijanie na cudzego respa i wybijanie all dragów, dl-i i tym podobny. Wreszcie dostaliście po dupie i sie wam to należało. Macie problem z waste bo wam się nie zwraca za mf/runy?? To macie problem. Teraz role się odwróciły i to wy będziecie expić na lipnych expowiskach takich jak dotychczas mieli knight-ci. Zobaczycie ile expa wyrobicie na godzine. Koniec ery 10 mln expa w dzień. Teraz sie wreszcie liczą umiejętności jak skill czy mlvl a nie lvl liczony w dziesiątkach milionów. Co do poprzednich UpDate to ktoś tu się pytał co niby wtedy sorce zyskały. A no zyskały szybszą regenarację many i wandy/rody a przedewszystkim większy zysk na sprzedaży run.
Btw. Kto powiedział że sorc musi expić na dragach,dl-ach czy wrl?? Expcie na mino i zobaczcie jaki top zajebisty był exp dla knight-a -.^

szablonjoomla.pl - sklep z szablonami do joomla

Ostatnio edytowany przez SperowKnight - 28-06-2007 o 10:59.
SperowKnight jest offline