Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr'erar
Popieram... a co do tego uptade to najwiecej stracili h-lvlowi sorcererzy mi hity spadly nie wiele ( przynajmniej vis.. ) hero jakos daje rade bic , dle tez ale walic to ten uptade i tak jest niesprawiedliwy teraz jakis wypierdek mamuta 50 ek bedzie robil cholera wie ile expa zal ;] ciekawi mnie tylko komu sie oplaci robic annihi ?  moze na to mi ktos odpowie ? xD 4 knightow ? gl z burstow muaha a co do tego sie tak podniecacie wandami dla nas to wcale niejest takie mocne a mana co 2 to kazdy dostal wiec niepier...... a ci co sie tak smieja z sorcow to niech sie zamienia z nami  my po next uptade plz visy po 400 a knight max po 90 ok ? zobaczymy czy bedziecie tacy happy
|
Ale jesteś żałosny no już nie mogę. Wiesz że knight już nie musi używać burstów głąbie, teraz używa "exori hur" więc się schowaj. Po za tym hity mamy z tego o wiele wieksze. Co do UpDate to się bardzo ciesze że sorci osłabili (troche mi szkoda kumpli sorców ale wierze że jakoś dadzą rade). Skończy się wbijanie na cudzego respa i wybijanie all dragów, dl-i i tym podobny. Wreszcie dostaliście po dupie i sie wam to należało. Macie problem z waste bo wam się nie zwraca za mf/runy?? To macie problem. Teraz role się odwróciły i to wy będziecie expić na lipnych expowiskach takich jak dotychczas mieli knight-ci. Zobaczycie ile expa wyrobicie na godzine. Koniec ery 10 mln expa w dzień. Teraz sie wreszcie liczą umiejętności jak skill czy mlvl a nie lvl liczony w dziesiątkach milionów. Co do poprzednich UpDate to ktoś tu się pytał co niby wtedy sorce zyskały. A no zyskały szybszą regenarację many i wandy/rody a przedewszystkim większy zysk na sprzedaży run.
Btw. Kto powiedział że sorc musi expić na dragach,dl-ach czy wrl?? Expcie na mino i zobaczcie jaki top zajebisty był exp dla knight-a -.^