Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 11:32   #86
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Tak , ale sorc zawsze za tyle uderzy , ja nie , za przykład niech posłuży to że teras używam nowej broni (44 att) , ani razy nie walnełem 300+ a nie raz potrwory bije jak przed updatem (np. lizard na 7 hitów , same koło 50 dmg wchodziły)
Widocznie ty grasz na starej tibi jeszcze Bo innym wchodza znacznie lepsze hity niz kiedys no i hit 300+ kiedy dla Ciebie byl marzeniem ? a teraz wchodza czesto.

Cytuj:
Wiem że nie mówisz że jest łatwiej teras knightem anni zrobić , ale ja sie pytam czy knightami się wogóle da zrobić ? Co za pallkami mamy iść ? Na galanie ilu palków nie zrobiło anni (z tych co grają) , 3-4 ? a Ilu knightów czeka ? 20-30 ? rofl. A co do sorca to sorry ale sorc bez itemów z anni przeyżyje , knightem 100+ to troche lipa bez SCA/SOV czyż nie ?
To tak samo jak powiedziec ze Knight moze zyc bez lepszego uderzenia -,-

Cytuj:
jak już mówiłem "trzeba być głópim" , pozatym co do tego zostawiania sorcy.. będzie tak jak z aimtbotem w cliencie , ile tysięcy ludzi podpisało petycje że kończy z grą jak 7.8 wejdzie z botem ? Ilu odeszło ? lol
Popraw to glupim* bo tyle bledow nie bede Ci ich wytykal, ale jak cos cytujesz to pisz bez. Zobacz sobie http://www.erig.net/worldmostxp.php w top 100 exp nie ma zadnego sorca z wczoraj A tylko jeden sorc z top 10 wbil jakiegos expa mniej niz milion, nawet Mateusz~ nic nie wbil co nie zdaza mu sie to zbyt czesto, tak samo na Galanie zaden sorc z top 300 nie wbil zadnego expa. Jezeli nie wejdzie jakis update wczesniej niz za miesiac Cipsoft zacznie tracic kase i na to licze

Cytuj:
Powiem wprost BYLO TO WYROWNANIE POSTACI , dlaczego tak uważam ? Bo teras każda profesja ma swoje wady , i zalety, każda nadaje się do czegoś. A samo biadolenie ludzi kończących z sorcami na rzecz nowego palladyna.. to chyba dowód na to że balans sie udał ?
Zalety Sorca: Szybki co teraz wogule nie przydatne i to wszystko.

Wady: Malo hp ciezko expic na 300 levelu gdzie nigdzie nie zwraca sie za runy, bo sa tanie rzeczy.

Knight: Moze szybko expic nie tracac kasy, moze zabijac ludzi nie tracac kasy, jest prawie nie do zabicia przez czlowieka, nie mowie o hp i capie.

Wady: yyyyyyyyyy...moze to ze nie jest szybki.

Cytuj:
Jak ludzie będą się zachowywać tak będą , wiadomo że z nooba prosa nie zrobisz , pozatym nawet nooby biły 100'tki wcześniej sorcami , teras będą robić to knightami , co w tym dziwnego ?
Podam Ci nawet przyklad noob taki ze glowa boli "Lucifer Zegi"

May 25 2007, 11:04:08 CEST Killed at Level 82 by Kronos'Silver kick sux <25level> i to wcale nie kick tylko dal xloga, bo sie wystraszyl, albo jak go huy~ 100 pall solowal bo zapomnial sie uhnac.

Gdy zaczal Grac druidem nie mogl nic wbic, bo go albo hydra zabijala, albo my koledzy z rl go zabijalismy bo wstyd jako on byl polakiem i placil jakims DEvill~ po 100 k za nic itp

Gdyby juz wtedy knight byl taki dobry to by mial juz 100 level i by byl takim noobem ze glowa boli, a tak nie chcial juz grac knightem, a sorcem nie umial

Ostatnio edytowany przez Toca - 28-06-2007 o 11:33.
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem