no.. ale wiecie, te opinie mogły by być schowane, tylko dla informacji ocenianego użytkownika. Dobrze jest wiedzieć co o tobie sądzą. A co do tych notek, to często widze 0
A w jednych tematach owion narzekali że to forum zaczyna umierać i jest zapełniane przez n00by. Gdyby były te "ukryte" opinie, to modki łatwo by usuwały takich n00bków ;P
przywrócenie opinii miało być punktem pośrednim w zwalczaniu n00bów. Jeżeli chcecie uniknąć rywalizacji pomiędzy użytkownikami, wsadźcie to ukryte, widoczne tylko dla adminów i właścicieli kąt. Np. po 30 negatywach adin będzie miał prawo usunąć konto, ale to ile kto ma pozytywów i negatywów, będą wiedziały tylko w/w osoby. Przez co będą się starały pisać mądrze, i bez błędów

. W wszelkie prośby o przyznanie pozytywa, będą karane banem. Mówiono że kumple proszą się nawzajem o pozytywa, ale to zależy uczciwości userów.
Wiem że moje sugestie nie są idealne, ale daje tylko pomysły. Może zamiast negować pomyślicie ze mną jak by można było reaktywować opinie.
Może po prostu uparcie chce powrotu opini, może wpadłem na genialny pomysł, a może po prostu piszę kolejny nudny post. Nie mam pojęcie. Dynia mnie boli i na trzeźwo jutro pomyślę.