Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 16:01   #39
Van007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelundi Pokaż post
śmiać się czy płakać? oto jest pytanie...

lol mi się uptade podoba mimo iż gram sorkiem... a to dlatego że, jak miałem pacc i mój kolega knight też to ja nie grałem dzień i noc tylko przez ostatni miesiąc pacc ostro a owy kolega cały pacc tak grał... on ledwo wbił z 40 na 46 lvl w 3 miechy a ja spokojnie z 35 do 46 w miech jak już wspomniałem i wielka krzywda się dzieje postaciom magicznym bo nie mogą grać bo im hity zmniejszono... lol śmiać się chce... fakt będzie wysyp knightów ale ile w końcu można grać słabym knightem teraz niech postacie magiczne odczekają te dwa lata aż CipSoft coś tak zrobi aby faktycznie profesjie były równe.. a jeżeli wam się to niepodoba to napiszcie petycje do CipSoft żeby wam w następnym update zrobili tibie 7.5
ja nie wiem czy mam sie smiac uptade?Co to takiego?:X
Dobra nie wysmiewam sie z nikogo

@up
Tak tez zrobie,odczekam czasu troche,naprawde ciekawa historia.Proponuje wiecej czasu nad polskim spedzic,bo styl twojej wypowiedzi pozostawia wiele do zyczenia
@
Wydaje mi sie ze twoja wypowiedz jest malo obiektywna jak wiekszosci knajtow,wam jest dobrze,nam bylo i sytuacja byla podobna

@Mociu 15
Twoja wypowiedz duzo wniosla do tematu.Proste jak...ale nie wkurzyl bys sie troszke majac powiedzmy 120lvl i nagle majac sile,masz gowno?
Van007 jest offline