Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 17:43   #93
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Mi też wchodzą znacznie lepsze hity, ale nie zawsze , i nie ciągle 300+ , zmieniło sie dużo , ale nie tak wiele żeby płakać na ten temat.
Dla mnie by bylo w porzadku gdyby np. Kniaghtow ulepszyli, ale nie zmiejszali sily sd, lub zmiejszyc sile sd, lecz nie dawac silniejszych hitow kniaghta.

Cytuj:
To co takiego sorc ma z annighilatora że tak ułatwia mu gre jak lepsze hity knightom ?
To ze potem idzie na demon hell i na*******a takiego expa ze huj, a nie musi mu sie nawet zwrocic, bo kase ma tak jakby za "free"

Cytuj:
Większość jest w wojnie i zabija zamiast expić ? Pozatym który z topowych sorców oprócz Xeio expił przed update?
Ostani tydzien:

Rattzor +642,242
Levandero Gamblino +463,692
Dredz +463,692
Jor'cas +1,176,001

Nie jest to moze za duzo expa, ale na 42 Sorcow jakie sa na Galnie to chyba duzo ;]
Do tego:
Amazonfisken +1,022,461

Cytuj:
Dlaczego niby to sie nie przydaje ? haha
No chyba ze logujesz sie po to zeby uciekac, bo np 5 sorcami 100 level nic nie zrobisz 130 kniaghtowi.

Cytuj:
"Knightem też będzie cięrzko expić (szybko) na 300 , nie możesz robić tombów z gfb , co dl'e na poi z exori. ? Wątpie że sie zwróci."
Warlocki szybciej niz sorcem, lub nie chcieli zeby za szybko sie rozwijal Seromontis/Mateusz~
Widzialem filmik jak 150 knight na jakis Frozen drags mial 170k/h i z samego zlota mu sie zwracalo x]

Cytuj:
Tak może expić szybciej , dalej wolniej od sorca (moim zdaniem) , jest do zabicia , sprawdź , Miecz aniolow , Aylitha.. oh sfragowali ich sorce ? Jak to możliwe przecież oni teras sorc prawie nie robi dmg w pvp ?
Zobaczy sie po miesiacu ktorwa posatcia szybciej, jak jakis sorc wyruszy na expa wogule.

Jun 27 2007, 21:22:58 CEST Killed at Level 154 by Catrishia and by Rayann
Kto zabral wiekszosc hp ? I nie stracil nic kasy no moze na exori jedno, reszta sorcow napewno stracila po 5-10 sd zalezy jak dlugo go bili.

Cytuj:
Knight może zabijać ? Tak , oczywiście , dzisiaj byłem świadkiem jak Dauthislayer (103) gonił lv 42 knighta z kopalni kazzo do depo , nie zabił go , jakim cudem omg ? przecież wali po 300 w pvp co nie ?
Tylko taki knight ma z 6 bp uhow full def i mysli jest ciezko zabic, ale znow nic nie stracil Dauthislayer, a sorc na tym levelu nie wiem czy by dam mu rade, a jak tak to waste w huj x]
Toca jest offline   Odpowiedz z Cytatem