Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 20:30   #164
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karoleer Pokaż post
Cipsoft jest pojebany.
@ do wszystkich idiotow ktorzy mowia ze dobrze nam tak
Knight kiepska profesja przed upem? LOL? Cala kurwa filozofia gry knightem to znalezienie odludnego miejsca z slimem,kupno ***********/NG i nie przeginanie z czasem online-potem stawiasz bota na zolwie,nie afkujesz i masz wyjebane -.-

A mag? No przepraszam bardzo,postawienie maga na cavebota to jest samobojstwo,nawet ja na 110 lv na vhellu (45-50k/h)dostawalem wpierdol -.-

poza tym,jestem w 100% pewny ze taki 230 ek bez problemow sciagnie draga na 3-7 hitow (nie zuzywajac niczego,oprocz kilku sekund)

Mag oplacalna profesja? LOL? Czy wy idioci graliscie kiedys magiem? W ciagu roku grania druidem zwrocilo mi sie max z 10 huntow i to tylko dlatego ze zajebalem jakiegos kretyna ktory wbil mi sie na resp -.-
a knight? moj dobry znajomy,140+ek wbijal na zolwiach 55k/h wastuje kilka mf na jakis czas i wynosi ok. 18k+turtle shells+perelki+w hammery
juz o palku nawet nie mowie,gdziekolwiek poszedles palkiem miales zawsze zysk,chyba ze ktos jest kompletnym noobem i daje sie trapnac przez potwory.

poza tym,mag zeby expic na wrl w maire bezpiecznie musi miec 140+lv i jako takie umiejetnosci 250k/h na demonie? kiepski dowcip
knight juz na 60+moze wbijac ponad 120k/h na omruc tombie z gfb,co prawda rzadko sie zwraca (tak jak magom) ale exp...btw,moim 60+knightem z sca i 85 axe bije lepiej niz 121 ed,to jest zalosne.
calkowicie sie z toba zgadzam /\ doslownie trafiles w samo sedno...
Mnie dobija doslownie jak 30 knajt gada ze dobrze nam tak...
Mi kurwa nie chodzi o to ze sorc taki slaby (chociaz o to tez) ale o to ze knight jest za silny (oprocz sorcow ktore mam w comment mam tez 106 knajta
i pallka 94 lvl). To co mowia jest raczej obiektywne zwazywszy ze mam kazda z tych klas i to co widze po update przedstawia sie tak: ide na dragi na 30 bps mf sorciem mam leciutko na + a do tego jakies 270-300k expa
za to jak ide knajtem z 10 bps uhow to nie mam prawie waste a do tego exp jak sorc + loot lepszy, moj ziomek 126 rp powiedzial ze update mu pasi bo bije solo hydry pallkiem ... niby wszystko wporzadku ale nie kazdy lubi jak z tibii robi sie ots.

Jak wam sie podoba 8.0 wasza sprawa i tak nikogo zapewne nie przekonam ale dla mnie najwazniejsza w tej grze jest satysfakcja i to wlasnie dlatego wybralem rl tibie a nie ots , gdzie moge sobie wbic 1000 lvl w 3 godziny.
krzysheak jest offline