Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 21:00   #3613
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

a wiec drogi lemiku swat niema zamiaru dolaczac do wojny zapewniali mnie o tym wszyscy liderzy i niewiem skad wam sie te pomysly biora

co do menela to tak po 1 kasa poszla for all to good juz zostaly zakupione 14 bp sd za kasy z paymentow i zostana one sprawiedliwie podzielone(next paymenty bedziemy dawac na p bolce dla pall i uh dla ekow(( dlatego teraz poszlo na sdki poniewaz najwiecej ich zuzylismy dotychcczas i dzieki nim najwiecej osiaglismy)))

co do swatu to niewiem skad masz info ze szukaja najmniejszego pretekstu zeby dolaczyc do wojny jakby chcieli by dolaczyli pretekstu by niepotrzebowali

p.s. sir artur krazy ktory na fragu jest i sir damu krazy ktory mowi ze hunci judgment sa tymi "najmniejszymi pretekstami" a raczej jebanymi pretekstami do ich dolaczenia a pomimo to jakos sa neutral

potem mowiles cos o hevim ze ci sral to cza bylo poprostu powiedziec im not leader write to andrzej chrobry i proste...albo pytac na gouildchacie co z nim zrobic i mowisz mu ze gouild dont accept his freedom (zapewne tak by sie wypowiedzieli) i po sprawie...albo mowisz sorry i can give freedom talk with other ppl ( or talk with roro i ja z nim wtedy pogadam i bede konsultowal z all)

wg mnie troche zajebales mowie co mysle mozesz sie fochnac licze sie z tym...

ano i niededajmy glupio jak np kost knight(z calym szacunkiem dla niego) w stylu ze wpada ci noob 18 lv na jaskinie i go zabijasz bo ich ludzie sa offline....
druga sprawa jak juz cie bija przed ssem to chodz gora dol najdluzej jak sie da bo zanim cie ubija to przyjdzie ss i po zabawie(albo ktos wpadnie z odsiecza np teraz ja juz lecialem ale napisal ze ma tylko 7 uh i niezdaze dobiedz)

dla kazdego kogo urazilem sorry ale taki jestem jak sie niepodoba piszcie posty czy privy zeby mnie wyjebali i niemiaszam sie juz do (wtedy) waszych spraw
to by bylo na tyle sorry za off topa
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem