Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 22:39   #17
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów

Stan: Na Emeryturze
gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Hehe Patrząc na wasze posty, nic dziwnego, że w świecie Tibjczyków tyle debili, co dają się hackować. Co jeden, to mądrzejszy, wywala teksty o spalonych domach. Dziwicie się, że ludzie się śmieją z tych, którzy grają w Tibię? To przestańcie, bo poziom IQ tego grona pewnie nie przekracza średniej wynoszącej 30-40. Co jeden, to na forum mądry w gębie, a ci, którzy potrafią robić z takich wałków i dobrze na nich zarabiają po prostu się śmieją. Człowiek przychodzi do was z pytaniem, czy to nie dziwne, że antywir pokazuje zagrożenie, to przywalacie się prawie sugerując, że jestem skończonym idiotą, że zwracam uwagę na jakiegoś tam Kaspersky'ego (przecież to w końcu tylko jeden z najlepszych antywirusów dostępnych na rynku).

Nie spędzam czasu ani na tym forum, ani na tibia.org.pl, ale nie trzeba spędzać, żeby wiedzieć, co jedni myślą o tych drugich. Nie chce was obrażać, ale po raz pierwszy od momentu, kiedy mam założone konto na tym forum, poniekąd zrozumiałem frustrację tych z tibia.org.pl, którzy twierdzą, że na tym forum zbyt dużo jest ludzi bezmózgowców, aby w miarę normalny człowiek mógł tu wytrzymać.

Bez urazy... Więcej się nie wypowiem, bo szkoda. Mieliście okazje trochę pojechać sobie po człowieku, który okazał się zbyt głupi, bo chciał zaufać antywirusowi (ba! głupota, nie?)...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron Pokaż post
Proszę.

Kaspersky nie jest jakimś szczególnie dobrym antyvirem.. Ja tam na avascie się nie zawiodłem.
Ja też tak myślałem, do momentu, kiedy zainstalowałem innego antywirusa, który znalazł to, czego avast nigdy nie widział...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ar3k Pokaż post
On niezwariował TO jest keylogger ,poczytaj posty pod linkiem który Hacker podał ;> Radze wywalic w kosmos i przeskanować programem findit ,avast,spybot search&destroy
Wyraźnie napisałem, że ściągnąłem z oficjalnej strony. I co? Nie mam racji, że zbyt wielu ty bezmózgowców? Nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią...

Ostatnio edytowany przez gari - 28-06-2007 o 22:42.
gari jest offline   Odpowiedz z Cytatem