Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 23:06   #172
Kosi
Użytkownik Forum

Kosi's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kosi Lord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Golden Boys
Świat: Pacera
Poziom: 209
Poziom mag.: 80
Domyślny

Witam, Update jak update zawsze nam cos w nim nie pasowalo, ale w tym moim zdaniem "lekko" przesadzili i nie chodzi mi tu o to ze jesstem druidem i ze placze bo mniej z sd leje, chodzi mi o to min ze teraz gdy knighci zostali ulepszeni to mysla oni ze nie wiadomo kim oni sa, na ofie juz lataja 30 levelowe knighty, d lair przepelnione 24/h a o poi dl juz nie wspomne. Nalezalo im sie te update ale przeciez przy wyjsciu na maina kazdy sam sobie profesje wybieral kim chce zostac: jezeli wybral knighta to wiedzial ze bedzie musial godzinami skilowac etc, ze jak wezmie sorca to bedzie expil, wiec co Wy tu gadacie ze knight wczesniej byl daremny bo expil na scarabach? Trzeba bylo sobie sorca wziasc i sorcem grac wtedy nie musielibyscie skilowac tylko expic, a my magowie...? ja tam gram dalej troche mi przeszkadza to ze nie moge juz demonow huncic, ani z burstow postrzelac.. z samym visem i mortem narazie sobie daje rade < dragi, dle, wrl, gs island etc > a co do nastepnego update to poczekajmy....moze znowu magow polepsza a knightow pogorsza
Kosi jest offline