Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 23:47   #58
Rigoth
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
1. Paladyn zeby przekroczyc 300 damage z power bolta to potrzebuje ~100 distance, to nie jest znowu taki calkiem normalny distance na 100 lvl, ciosy po 400-600 to chyba z assasin starow ktore sa DROZSZE niz SD i jeszcze nie zawsze trafiaja.

2. Necro kladles na 1 wave... kto inny moze polozyc necro teraz/przed update na 1 strzal (no moze rycerz z wiekszego exori przy skillach 95+).

3. Przed update tez nie miales szansy zabic rycerza na tym samym lvl w walce 1 vs 1... tak samo jak i on nie mial szansy zabic ciebie.

Tydzien temu.
1-2 UHy to 150-300gp, czyli 3-6 fluidow.

Tak?
A ja mam cos dla ciebie:
http://erig.net/xphist-pg.php "mala" poprawa z 2M do 14M czyz nie?

Co zmieniono to ze rycerz troche dostal rozpedu na wyzszych skillach i powolutku rosnie z lvl, a sorc tez dostal rozpedu od mlvl i powolutku rosnie z lvl zamiast prawie po polowie rosnac od lvl.
Na w miare normalnych lvl (do 150?) sila magi naprawde sie az tak nie zmienila... no chyba ze koledze co ma 111 lvl i 61 mlvl (wypowiadal sie pare postow wyzej)

Cos nie tak, prawda ze nie widzialem rycerza na 155, ale rycerze na 105 i 116 bili bardzo podobnie i w okolicach 500-550 max na pvm, a przeciez to zalezy od skilli podobno przedewszystkim... zeby walnac 400 w gracza to musial by miec skille... 110?

Skoro mowimy o ludziach z wysokimi skillami.
Druid 133 lvl, 80 mlvl 150-250 z exori vis... tyle ze ja bije 2 razy szybciej niz on z avengera i kazdy cios mi wchodzi.

Wyklad z % by Gremlin
Przed update Bebilon rycerz lvl ~150, skill 96 + 4 (sword ring) z Avengera max hit 300+.
Obecnie rycerz lvl 123 skille 101 + 4 (pewnie tez ze sword ringiem) cios z Avengera max 400+
Roznica wynosi 25%, z tego 5-7% nalezy odliczyc za roznice w skillach, tak wiec roznica wynosi 15-20% dla max hittu.

Moj rekord dzienny expa to 1M z groszami w ciagu 7h (zrobilem to ~90 lvl).

@Piotrek Marycha roznica miedzy 310% a 320%
Wiesz ze miedzy tymi numerami jest tylko ~3% roznicy? (kolejny element wykladu z % by Gremlin)
1.Prawda.
2.Jak nie patrzysz na koszty to ci dam 500 ludzi z Tibiabr ok?
3.Jak eternala kicknia na noc i bedzie mial pz 15 minut 13 druid go zabije wystarczy mu pare dragon hamow i go pchac
4.Tylko jakie to bylo ryzyko ze sie zlozysz ( taka ciekawostka kiedys czytalem na forum twojego posta i nigdy tego nie zapomne jak sie kluciles jaka jest szansa zginiecia 120 ms/ed na dlu)
5.Zobaczymy za jakis czas.
6.Tylko patrz ze sorc expi na manasach i ile trzeba expic zeby zdobyc mlvl a knight na monku zostawi z taskerem na noc i ...?
7. Fakt co to jest walnac 550 w pvm 100 ek to mamy nowa postac magiczna !
8.Sam komus kiedys mowiles ze nie zawsze sie trafia i pozatym ma 3 x mniej hp ms/ed wiec nie wszystko moze visowa/mortowac.
9.20 % tak ? Nie wiem czy to plotki czy inne rzeczy ale slyszalem ze seromontis walnol za 700 czyli zobacz ile przed upem by mial besta .
10. To zobacz jak 140 ek cie pobil na erig necie i to 2 x.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejer
ku... mistrzu, pokaż mi gre online gdzie mag nie jest najsilniejszą profesją??Zawsze tak bylo i jest.
Runescape

Ostatnio edytowany przez Rigoth - 28-06-2007 o 23:49.